Још један велики клуб хоће Луку Миливојевића!

Све дужи ред за аутограм српског репрезентативца.

Фудбал 28.11.2016 | 20:00
Још један велики клуб хоће Луку Миливојевића!
Марсељ, Монако, Зенит, Аталанта, Рома, Лестер... Само су неки од клубова које је грчка штампа претходних недеља помињала као будућу дестинацију Луке Миливојевића, а данас је списак допуњен још једним великим именом.

Медији у Елади данас најављују да је и Валенсија заинтересована за српског везисту из Олимпијакоса!

Претходног четвртка, на мечу Лиге Европе између Олимпијакоса и Јанг Бојса у Пиреју, Миливојевића су из свечане ложе посматрали емисари великана са Местаље. И није им први пут. Због Миливојевића су долазили и на утакмицу Олимпијакоса и Астане. Прате га већ дуже време, а с обзиром да Крагујевчанин игра најбољи фудбал у каријери, утисци могу да буду само позитивни.

Очекује се да ће Валенсија бити прилично активна у зимском прелазном року како би испунила неке жеље новог тренера Ћезареа Пранделија и покушала да неутралише очајан јесењи део сезоне. Италијан ће сигурно добити неколицину појачања, а Лука Миливојевић је очигледно на листи његових жеља.

Олимпијакос је летос тражио 12.000.000 евра за српског репрезентативца, али после одличних игара у првом делу сезоне, та цена је порасла и грчки медији све чешће најављују да би везиста Орлова могао да постане најскупљи трансфер у историји тамошњег фудбала.  

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар