Još jedan veliki klub hoće Luku Milivojevića!

Sve duži red za autogram srpskog reprezentativca.

Fudbal 28.11.2016 | 20:00
Još jedan veliki klub hoće Luku Milivojevića!
Marselj, Monako, Zenit, Atalanta, Roma, Lester... Samo su neki od klubova koje je grčka štampa prethodnih nedelja pominjala kao buduću destinaciju Luke Milivojevića, a danas je spisak dopunjen još jednim velikim imenom.

Mediji u Eladi danas najavljuju da je i Valensija zainteresovana za srpskog vezistu iz Olimpijakosa!

Prethodnog četvrtka, na meču Lige Evrope između Olimpijakosa i Jang Bojsa u Pireju, Milivojevića su iz svečane lože posmatrali emisari velikana sa Mestalje. I nije im prvi put. Zbog Milivojevića su dolazili i na utakmicu Olimpijakosa i Astane. Prate ga već duže vreme, a s obzirom da Kragujevčanin igra najbolji fudbal u karijeri, utisci mogu da budu samo pozitivni.

Očekuje se da će Valensija biti prilično aktivna u zimskom prelaznom roku kako bi ispunila neke želje novog trenera Ćezarea Prandelija i pokušala da neutrališe očajan jesenji deo sezone. Italijan će sigurno dobiti nekolicinu pojačanja, a Luka Milivojević je očigledno na listi njegovih želja.

Olimpijakos je letos tražio 12.000.000 evra za srpskog reprezentativca, ali posle odličnih igara u prvom delu sezone, ta cena je porasla i grčki mediji sve češće najavljuju da bi vezista Orlova mogao da postane najskuplji transfer u istoriji tamošnjeg fudbala.  

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar