Видео: Клинац из Шведске залудео велике!

Он се зове Александер Исак, има 17 година и за њега кажу да је нови Ибрахимовић!

Фудбал 27.11.2016 | 20:00
Видео: Клинац из Шведске залудео велике!
Велики европски клубови устремили су се на младог шведског фудбалера, члана екипе АИК.

Британски медији пренели су да је Челси већ стао у ред за тамнопутог Исака, Барса је одавно "снимила" Швеђанина, чији су родитељи пореклом из Еритреје, распитивали су се и Пари сен Жермен и велики Бајерн, а сада је "загризао" и славни Реал Мадрид.

Реч је о 17-годишњем играчу рођеном у Солни, који је висок 190 центиметара, али и веома брз, продоран и ефикасан, због чега га упорођују са Златаном Ибрахимовићем.

Шведски лист "Експресен" преноси да би Исак могао да пређе у Реал, будући да му је идол Зинедин Зидан, тренер "краљевског клуба".

Он је ове сезоне већ забележио 10 голова за АИК, највише у екипи, и најзаслужнији је што тај клуб заузима друго место на табели домаћег првенства са 60 бодова, шест мање од водећег Малмеа, коло пре завршетка шампионата.



Исак, који је од 2005. члан екипе АИК, а ове сезоне дебитовао је за први тим, у мају је потписао први професионални уговор који истиче 2018. године.

Било који од клубова који одлучи да доведе младог Исака у своје редове мораће шведском клубу да плати обештећење, али то за великане који га желе сигурно неће бити проблем.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар