Video: Klinac iz Švedske zaludeo velike!

On se zove Aleksander Isak, ima 17 godina i za njega kažu da je novi Ibrahimović!

Fudbal 27.11.2016 | 20:00
Video: Klinac iz Švedske zaludeo velike!
Veliki evropski klubovi ustremili su se na mladog švedskog fudbalera, člana ekipe AIK.

Britanski mediji preneli su da je Čelsi već stao u red za tamnoputog Isaka, Barsa je odavno "snimila" Šveđanina, čiji su roditelji poreklom iz Eritreje, raspitivali su se i Pari sen Žermen i veliki Bajern, a sada je "zagrizao" i slavni Real Madrid.

Reč je o 17-godišnjem igraču rođenom u Solni, koji je visok 190 centimetara, ali i veoma brz, prodoran i efikasan, zbog čega ga uporođuju sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Švedski list "Ekspresen" prenosi da bi Isak mogao da pređe u Real, budući da mu je idol Zinedin Zidan, trener "kraljevskog kluba".

On je ove sezone već zabeležio 10 golova za AIK, najviše u ekipi, i najzaslužniji je što taj klub zauzima drugo mesto na tabeli domaćeg prvenstva sa 60 bodova, šest manje od vodećeg Malmea, kolo pre završetka šampionata.



Isak, koji je od 2005. član ekipe AIK, a ove sezone debitovao je za prvi tim, u maju je potpisao prvi profesionalni ugovor koji ističe 2018. godine.

Bilo koji od klubova koji odluči da dovede mladog Isaka u svoje redove moraće švedskom klubu da plati obeštećenje, ali to za velikane koji ga žele sigurno neće biti problem.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar