Шарена лажа или паклен план за опоравак Интера?!

Чак 150.000.000 за три ТОП појачања! Марко Верати, Хамес Родригез и Виктор Линделоф су у питању.

Фудбал 28.11.2016 | 16:30
Шарена лажа или паклен план за опоравак Интера?!
Пре само неколико година нису имали равног на Апенинима, данас не могу да буду мирни ни пред окршаје са најслабијим ривалима у Серији А. Навијачи Интера преживљавају тешке тренутке, али текстови у суботњим издањима италијанске штампе барем на тренутак су им вратили осмех на лице. Коријере дело Спорт и Тутоспорт наводе да су нови власници Неразура из Кине спемили чак 150.000.000 евра за појачања!

Додуше, не баш моментално. Велика улагања спремају се за лето. Заиста велика улагања. Италијанска штампа пише да су у компанији Сунинг већ пикирали Марка Вератија из Пари Сен Жермена и Реаловог Хамеса Родригеза као прве жеље, док је на "Б листи" дефанзивац Бенфике Виктор Линделеф.

Довођење Родригеза никога не би изненадило, јер је Колумбијац у Мадриду међу резервистима па се свакако очекује његов одлазак са стадиона "Сантјаго Бернабеу". Верати је пак много амбициознији план, јер у Паризу баш и нису спремни да се растану са младим асом, а и ако би неко успео да их убеди да продају питање је да ли би баш Интер могао да намами 24-годишњег фудбалера, иначе декларисаног навијача Јувентуса.

На “Ђузепе Меаци“ су очигледно уверени да могу. Уосталом, зашто куповати Интер да би га гледао како испада после пет кола Лиге Европе? Нису на то рачунали у Сунинг групи. Али ако је бар нешто добро у свему томе - сада знају са сигурношћу да морају да уложе новац. У понедељак ће водећи људи компаније на челу са Жангом Ђиндонгом бити на утакмици са Фјорентином.

Причаће о утакмици, али и о дугорочним плановима. Па и потреби да у тиму имају Италијана који би вукао цео тим напред. Отуд Верати у замислима.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар