Šarena laža ili paklen plan za oporavak Intera?!

Čak 150.000.000 za tri TOP pojačanja! Marko Verati, Hames Rodrigez i Viktor Lindelof su u pitanju.

Fudbal 28.11.2016 | 16:30
Šarena laža ili paklen plan za oporavak Intera?!
Pre samo nekoliko godina nisu imali ravnog na Apeninima, danas ne mogu da budu mirni ni pred okršaje sa najslabijim rivalima u Seriji A. Navijači Intera preživljavaju teške trenutke, ali tekstovi u subotnjim izdanjima italijanske štampe barem na trenutak su im vratili osmeh na lice. Korijere delo Sport i Tutosport navode da su novi vlasnici Nerazura iz Kine spemili čak 150.000.000 evra za pojačanja!

Doduše, ne baš momentalno. Velika ulaganja spremaju se za leto. Zaista velika ulaganja. Italijanska štampa piše da su u kompaniji Suning već pikirali Marka Veratija iz Pari Sen Žermena i Realovog Hamesa Rodrigeza kao prve želje, dok je na "B listi" defanzivac Benfike Viktor Lindelef.

Dovođenje Rodrigeza nikoga ne bi iznenadilo, jer je Kolumbijac u Madridu među rezervistima pa se svakako očekuje njegov odlazak sa stadiona "Santjago Bernabeu". Verati je pak mnogo ambiciozniji plan, jer u Parizu baš i nisu spremni da se rastanu sa mladim asom, a i ako bi neko uspeo da ih ubedi da prodaju pitanje je da li bi baš Inter mogao da namami 24-godišnjeg fudbalera, inače deklarisanog navijača Juventusa.

Na “Đuzepe Meaci“ su očigledno uvereni da mogu. Uostalom, zašto kupovati Inter da bi ga gledao kako ispada posle pet kola Lige Evrope? Nisu na to računali u Suning grupi. Ali ako je bar nešto dobro u svemu tome - sada znaju sa sigurnošću da moraju da ulože novac. U ponedeljak će vodeći ljudi kompanije na čelu sa Žangom Đindongom biti na utakmici sa Fjorentinom.

Pričaće o utakmici, ali i o dugoročnim planovima. Pa i potrebi da u timu imaju Italijana koji bi vukao ceo tim napred. Otud Verati u zamislima.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar