ШПА: Еибар лако са Бетисом!

Има ли право најмањи стадион у Шпанији да машта о Лиги шампиона?! Еибар тукао Бетис и стигао на бод од четвртог места!

Фудбал 26.11.2016 | 00:10
ШПА: Еибар лако са Бетисом!
Еибар наставља са добрим партијама код куће које су га винуле у горњи део табеле - сада је на само бод од четвртог места - док је у Бетису кратко трајала еуфорија после дебитантског тријумфа Виктора Санчеза на клупи овог клуба. На најмањем стадиону у Примери (нешто више од 5.000 места), Еибар - Бетис 3:1. 

Очекивали су навијачи зелено-белих се позитивни трендови започети прошлог викенда наставе, али један детаљ из 17. минута сасекао је и крила и наду гостима да би могли непоражени да се врате са Ипуруе. Италијан Кристијан Пићини фаулирао је Јапанца Инуија док је овај у контри хитао ка голу Адана, а арбитар није имао дилему - због прекршаја надомак шеснаестерца показао му је црвени картон.

Из тог слободног ударца Педро Леон је мајсторски погодио за 1:0 и катастрофа је била комплетна.

Са човеком мање Бетис није имао много шанси, иако је видно било да екипа из Севиље боље игра него под Гусом Појетом. Еибар је рутински искористио бројчану предност, дуплирао предност преко Аметљера у наредном нападу и одрадио 90 одсто посла већ после 25 минута игре. 

Бетис је на тренутаак запретио преко Рубена Кастра, а све после грешке једног дефанзивца домаћег тима, међутим, Кике у надокнади времена ставља тачку трећом лоптом иза леђа Адана.

За разлику од првог меча који је водио, када је Дарку Брашанцу указао шансу у финишу меча, овога пута Виктор Санчез српског везисту није сврстао у протокол... 

ПРИМЕРА - 13. кОЛО

Петак:
Еибар - Бетис 3:1 (2:0)
/Педро Леон 19, Аметљер 23, Кике 90+2 - Рубен Кастро 84/ 

Субота:
13.00: Малага - Депортиво
16.15: Реал Мадрид - Спортинг Хихон
18.30: Еспањол - Леганес
20.45: Севиља - Валенсија

Недеља:
12.00: Виљареал - Алавес
16.15: Осасуна - Атлетико
18.30: Селта - Гранада
20.45: Сосиједад - Барселона
20.45: Лас Палмас - Билбао

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар