ŠPA: Eibar lako sa Betisom!

Ima li pravo najmanji stadion u Španiji da mašta o Ligi šampiona?! Eibar tukao Betis i stigao na bod od četvrtog mesta!

Fudbal 26.11.2016 | 00:10
ŠPA: Eibar lako sa Betisom!
Eibar nastavlja sa dobrim partijama kod kuće koje su ga vinule u gornji deo tabele - sada je na samo bod od četvrtog mesta - dok je u Betisu kratko trajala euforija posle debitantskog trijumfa Viktora Sančeza na klupi ovog kluba. Na najmanjem stadionu u Primeri (nešto više od 5.000 mesta), Eibar - Betis 3:1. 

Očekivali su navijači zeleno-belih se pozitivni trendovi započeti prošlog vikenda nastave, ali jedan detalj iz 17. minuta sasekao je i krila i nadu gostima da bi mogli neporaženi da se vrate sa Ipurue. Italijan Kristijan Pićini faulirao je Japanca Inuija dok je ovaj u kontri hitao ka golu Adana, a arbitar nije imao dilemu - zbog prekršaja nadomak šesnaesterca pokazao mu je crveni karton.

Iz tog slobodnog udarca Pedro Leon je majstorski pogodio za 1:0 i katastrofa je bila kompletna.

Sa čovekom manje Betis nije imao mnogo šansi, iako je vidno bilo da ekipa iz Sevilje bolje igra nego pod Gusom Pojetom. Eibar je rutinski iskoristio brojčanu prednost, duplirao prednost preko Ametljera u narednom napadu i odradio 90 odsto posla već posle 25 minuta igre. 

Betis je na trenutaak zapretio preko Rubena Kastra, a sve posle greške jednog defanzivca domaćeg tima, međutim, Kike u nadoknadi vremena stavlja tačku trećom loptom iza leđa Adana.

Za razliku od prvog meča koji je vodio, kada je Darku Brašancu ukazao šansu u finišu meča, ovoga puta Viktor Sančez srpskog vezistu nije svrstao u protokol... 

PRIMERA - 13. kOLO

Petak:
Eibar - Betis 3:1 (2:0)
/Pedro Leon 19, Ametljer 23, Kike 90+2 - Ruben Kastro 84/ 

Subota:
13.00: Malaga - Deportivo
16.15: Real Madrid - Sporting Hihon
18.30: Espanjol - Leganes
20.45: Sevilja - Valensija

Nedelja:
12.00: Viljareal - Alaves
16.15: Osasuna - Atletiko
18.30: Selta - Granada
20.45: Sosijedad - Barselona
20.45: Las Palmas - Bilbao

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar