Вишеград: Скупштина добила руководство

На првој конституивној сједници Скупштине општине Вишеград у новом сазиву за предсједника општинског парламента, гласовима одборника позиције СНСД, ДНС, СП, СНС и СДА-СББ изабран је Билал Мемишевић из СДА-СББ.

Република Српска 25.11.2016 | 18:15
Вишеград: Скупштина добила руководство
Гласове ове коалиције за потпредсједника Скупштине општине добио је Миладин Милићевић из СНС-а. За секретара Скупштине изабран је Милан Ђукић. За замјеника начелника Општине већином гласова изабран је Младенко Тасић из ДНС-а.

Предсједник Скупштине општине Билал Мемишевић рекао је да је задовољан радом прве сједнице, а активности одборника оцијенио је четворком.

„Мислим да је ово добар сазив, а одборници ће дати све од себе да остваре максималан учинак како би оправдали повјерење које су им бирачи омогућили", додао је Мемишевић.

Начелник општине Младен Ђуревић је рекао да Скупштина има чврсту и квалитетну већину која може да доноси веома важне одлуке.




„Тако смо испунили и обећања бирача који су нас подржали и који су били уз наш програм", додао је Ђуревић.

Он је у обраћању одборницима рекао да ће бити начелник свих грађана вишеградске општине. Скупштина је именовала и вршиоце дужности начелника општинских одјељења.

Вршилац дужности начелника за општу управу биће Славче Сандев, за привреду Ана Богдановић, урбанизам Александар Ђукановић, затим финансије Његош Танасковић и инспекцијске послове Милица Станчић.



БН телевизија
Фото: БН телевизија (Радоје Тасић)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

висеградски папци

25.11.2016 17:23

Ова јована боровцанин је зли вгд. Прелетац. Папак. Сдс јој је дао све а она сад пљује на њих. Момак код црвених па се и она за столицу продала.до дусе и до сад се продавала ал слабо пролазила

ОДГОВОРИТЕ