Višegrad: Skupština dobila rukovodstvo

Na prvoj konstituivnoj sjednici Skupštine opštine Višegrad u novom sazivu za predsjednika opštinskog parlamenta, glasovima odbornika pozicije SNSD, DNS, SP, SNS i SDA-SBB izabran je Bilal Memišević iz SDA-SBB.

Republika Srpska 25.11.2016 | 18:15
Višegrad: Skupština dobila rukovodstvo
Glasove ove koalicije za potpredsjednika Skupštine opštine dobio je Miladin Milićević iz SNS-a. Za sekretara Skupštine izabran je Milan Đukić. Za zamjenika načelnika Opštine većinom glasova izabran je Mladenko Tasić iz DNS-a.

Predsjednik Skupštine opštine Bilal Memišević rekao je da je zadovoljan radom prve sjednice, a aktivnosti odbornika ocijenio je četvorkom.

„Mislim da je ovo dobar saziv, a odbornici će dati sve od sebe da ostvare maksimalan učinak kako bi opravdali povjerenje koje su im birači omogućili", dodao je Memišević.

Načelnik opštine Mladen Đurević je rekao da Skupština ima čvrstu i kvalitetnu većinu koja može da donosi veoma važne odluke.




„Tako smo ispunili i obećanja birača koji su nas podržali i koji su bili uz naš program", dodao je Đurević.

On je u obraćanju odbornicima rekao da će biti načelnik svih građana višegradske opštine. Skupština je imenovala i vršioce dužnosti načelnika opštinskih odjeljenja.

Vršilac dužnosti načelnika za opštu upravu biće Slavče Sandev, za privredu Ana Bogdanović, urbanizam Aleksandar Đukanović, zatim finansije Njegoš Tanasković i inspekcijske poslove Milica Stančić.



BN televizija
Foto: BN televizija (Radoje Tasić)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

visegradski papci

25.11.2016 17:23

Ova jovana borovcanin je zli vgd. Preletac. Papak. Sds joj je dao sve a ona sad pljuje na njih. Momak kod crvenih pa se i ona za stolicu prodala.do duse i do sad se prodavala al slabo prolazila

ODGOVORITE