Вељко и Швајни нису само ручали… На столу је 16.500.000 долара!

То је више од онога што му нуди Манчестер Јунајтед!

Фудбал 26.11.2016 | 14:00
Вељко и Швајни нису само ручали… На столу је 16.500.000 долара!
Недавни састанак Бастијана Швајнштајгера и Вељка Пауновића у једном манчестерском ресторану ипак није био само случајни ручак уз пријатељски разговор. Пауновић је заиста Швјанштајгеру представио понуду америчког МЛС лигаша Чикага у којем је тренер. 

Са оне стране Атлантика стижу информације да је Чикаго преко Пауновића понудио Швајнијутрогодишњи уговор вредан 16.500.000 долара. Понуда које се не одбија тек тако с обзиром на Швајнштајгерову ситуацију у Манчестер Јунајтеду.

Подсетимо, Мурињо је отписао Немца, елиминисао га из првог тима, вршио притисак на играча да раскине уговор, али се то није десило. Некадашњи ас Бајерна је уредно испуњавао своје уговорне обавезе према Црвеним ђаволима и враћен је у први тим. Вероватно је Мурињоимао намеру да физички спреми Немца до јануара како би га лакше продао у јануару.

Немачки везиста има још годину и по дана уговора са енглеским великаном за шта му припада 13.500.000 евра. Јунајтед му је нудио обештећење од 11.000.000 евра да одмах прихвати раскид уговора, али играч није прихватио. Сада се појавио Чикаго са понудом која преведена у европске новчанице износи око 15.500.000 евра. Финансијски, искусни везиста би боље прошао него да остане и чека истек уговор на Олд Трафорду.

Такође, имао би загарантован уговор у наредне три сезоне на чијем истеку би већ напунио 35 година и био на крају каријере. На потезу је Швајни… 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар