Veljko i Švajni nisu samo ručali… Na stolu je 16.500.000 dolara!

To je više od onoga što mu nudi Mančester Junajted!

Fudbal 26.11.2016 | 14:00
Veljko i Švajni nisu samo ručali… Na stolu je 16.500.000 dolara!
Nedavni sastanak Bastijana Švajnštajgera i Veljka Paunovića u jednom mančesterskom restoranu ipak nije bio samo slučajni ručak uz prijateljski razgovor. Paunović je zaista Švjanštajgeru predstavio ponudu američkog MLS ligaša Čikaga u kojem je trener. 

Sa one strane Atlantika stižu informacije da je Čikago preko Paunovića ponudio Švajnijutrogodišnji ugovor vredan 16.500.000 dolara. Ponuda koje se ne odbija tek tako s obzirom na Švajnštajgerovu situaciju u Mančester Junajtedu.

Podsetimo, Murinjo je otpisao Nemca, eliminisao ga iz prvog tima, vršio pritisak na igrača da raskine ugovor, ali se to nije desilo. Nekadašnji as Bajerna je uredno ispunjavao svoje ugovorne obaveze prema Crvenim đavolima i vraćen je u prvi tim. Verovatno je Murinjoimao nameru da fizički spremi Nemca do januara kako bi ga lakše prodao u januaru.

Nemački vezista ima još godinu i po dana ugovora sa engleskim velikanom za šta mu pripada 13.500.000 evra. Junajted mu je nudio obeštećenje od 11.000.000 evra da odmah prihvati raskid ugovora, ali igrač nije prihvatio. Sada se pojavio Čikago sa ponudom koja prevedena u evropske novčanice iznosi oko 15.500.000 evra. Finansijski, iskusni vezista bi bolje prošao nego da ostane i čeka istek ugovor na Old Trafordu.

Takođe, imao bi zagarantovan ugovor u naredne tri sezone na čijem isteku bi već napunio 35 godina i bio na kraju karijere. Na potezu je Švajni… 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar