Суарезова “да се најежиш“ порука Стивију: Био си ми као као старији брат...

“Хвала ти“, написао је ас Барселоне!

Фудбал 26.11.2016 | 13:00
Суарезова “да се најежиш“ порука Стивију: Био си ми као као старији брат...
Има једна порука која се последњих неколико сати врти интернетом. Можеш да мрзиш Ливерпул, али не можеш да не цениш Стивена Џерарда. И нека је током каријере више пута осетио горчину пораза него сласт победе, увек је све трпео достојанствено, господски. Сви који га знају тако га и памте. Луис Суарез није изузетак. Штавише, он је најбољи доказ колико је велики Стиви Џи.

Ас Барселоне тако је после вести о Џерардовом крају играчке каријере на друштвеним мрежама објавио дирљиво опроштајно писмо које више личи на захвалницу животном учитељу. Уосталом, прочитајте и сами..

"Капитену, саиграчу, пријатељу", почео је Суарез.

"Стигао сам у Ливерпул, клуб велике историје, из другог исто тако великог клуба. И међу мојим саиграчима - Стивен Џерард. Симбол клуба, и у Премијер и ван. Кад је играо одбрану тере се сужавао, имао је моћан шут, био је велики стрелац, веома вешт плејмејкер. Заиста јединствен играч.

Како су недеље пролазиле Стивен се показивао као истински вођа. Био је такав по природи, на терену амбициозан, ван њега добар и увек поуздан колега. Мени је увек пружао велику подршку и научио ме многим вредним лекцијама све време извлачећи најбоље из мене.

Хвата ти много на свему Стивене. Што си и у тешким тренуцима био уз мене. Што си ме подржавао без обзира на све и што си ме толико пута саветовао. Наш однос превазилази фудбалски терен. Увек си био уз мене, чак и кад други нису. Толико разговора, толико пута си ми помогао да размотрим ситуацију, учио си ме, као што старији брат учи млађег.

Много тога смо прошли заједно, борили се заједно за велике ствари за наш клуб. То ће ми увек бити урезано у памћење.

Пријатељу. Никад нећеш ходати сам".

Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

блбл

26.11.2016 13:05

Мало мало па у наслову “да се најежиш“. Рекао би цовек да смо ми најобазривији луди на свету а не да смо познати у свету као барбари и злоцинци који немају трунке самилости после десавања у протеклом рату.

ОДГОВОРИТЕ