Suarezova “da se naježiš“ poruka Stiviju: Bio si mi kao kao stariji brat...

“Hvala ti“, napisao je as Barselone!

Fudbal 26.11.2016 | 13:00
Suarezova “da se naježiš“ poruka Stiviju: Bio si mi kao kao stariji brat...
Ima jedna poruka koja se poslednjih nekoliko sati vrti internetom. Možeš da mrziš Liverpul, ali ne možeš da ne ceniš Stivena Džerarda. I neka je tokom karijere više puta osetio gorčinu poraza nego slast pobede, uvek je sve trpeo dostojanstveno, gospodski. Svi koji ga znaju tako ga i pamte. Luis Suarez nije izuzetak. Štaviše, on je najbolji dokaz koliko je veliki Stivi Dži.

As Barselone tako je posle vesti o Džerardovom kraju igračke karijere na društvenim mrežama objavio dirljivo oproštajno pismo koje više liči na zahvalnicu životnom učitelju. Uostalom, pročitajte i sami..

"Kapitenu, saigraču, prijatelju", počeo je Suarez.

"Stigao sam u Liverpul, klub velike istorije, iz drugog isto tako velikog kluba. I među mojim saigračima - Stiven Džerard. Simbol kluba, i u Premijer i van. Kad je igrao odbranu tere se sužavao, imao je moćan šut, bio je veliki strelac, veoma vešt plejmejker. Zaista jedinstven igrač.

Kako su nedelje prolazile Stiven se pokazivao kao istinski vođa. Bio je takav po prirodi, na terenu ambiciozan, van njega dobar i uvek pouzdan kolega. Meni je uvek pružao veliku podršku i naučio me mnogim vrednim lekcijama sve vreme izvlačeći najbolje iz mene.

Hvata ti mnogo na svemu Stivene. Što si i u teškim trenucima bio uz mene. Što si me podržavao bez obzira na sve i što si me toliko puta savetovao. Naš odnos prevazilazi fudbalski teren. Uvek si bio uz mene, čak i kad drugi nisu. Toliko razgovora, toliko puta si mi pomogao da razmotrim situaciju, učio si me, kao što stariji brat uči mlađeg.

Mnogo toga smo prošli zajedno, borili se zajedno za velike stvari za naš klub. To će mi uvek biti urezano u pamćenje.

Prijatelju. Nikad nećeš hodati sam".

Izvor: mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

blbl

26.11.2016 13:05

Malo malo pa u naslovu “da se naježiš“. Rekao bi covek da smo mi najobazriviji ludi na svetu a ne da smo poznati u svetu kao barbari i zlocinci koji nemaju trunke samilosti posle desavanja u proteklom ratu.

ODGOVORITE