Језиви детаљи несреће код Новог Сада

Осим, за сада неидентификованог пјешака, погинуло је двоје дјеце из "мерцедеса", док су повријеђени возач и сувозач у тим колима. Погинула дјеца и возач "мерцедеса" су држављани Аустрије, док је четврти путник у аутомобилу са подручја Косова и Метохије

Србија 25.11.2016 | 12:34
Језиви детаљи несреће код Новог Сада
Три особе су погинуле, међу њима и дјечаци старости осам и пет година, а двије су тешко повријеђене у саобраћајној несрећи која се догодила јутрос око 1.30 сати на ауто-путу код Новог Сада, сазнаје 021.рс.

До несреће је дошло када је камион македонских регистрација оборио пјешака који је стао испред њега. У намјери да избјегне тијело пешака, возач “мерцедеса” аустријских регистарских ознака ударио је најприје у ограду, а затим у заустављени камион, саопштила је новосадска полиција.

Осим, за сада неидентификованог пјешака, погинуло је двоје дјеце из “мерцедеса”, док су повређени возач и сувозач у тим колима. Погинула дјеца и возач “мерцедеса” су држављани Аустрије, док је четврти путник у аутомобилу са подручја Косова и Метохије.

Према ријечима Мирјане Бурсаћ из Хитне помоћи, три особе су преминуле на лицу мјеста.

"Настрадала су двојица дјечака старости пет и осам година и 45-огодишњи мушкарац. Повријеђена су још два мушкарца, у оба случаја су у питању тешке тјелесне повреде. Један мушкарац средњих година је у бесвјесном стању превезен на реанимацију у Ургентни центар, док је други био у стабилном стању и он је превезен на хирургију Ургентног центра", наводи др Бурсаћ за 021.рс.

Како за 021.рс наводе у Клиничком центру Војводине, повријеђени су А.Д. (38) и П.Д. (37). А.Д. је задобио вишеструке повреде опасне по живот и налази се у интензивној јединици Ургентног центра, док је П.Д. такође задобио вишеструке тешке повреде, али је он стабилног стања и налази се у полуинтензивној јединици Ургентног центра.

Несрећа се догодила око два километра прије уласка у Нови Сад, из правца Суботице, а интервенисале су двије љекарске екипе, ватрогасци и полиција.

Јавни тужилац и полиција обавили су увиђај, а у току је расветљавање свих околности под којима је дошло до саобраћајне несреће, наводи се у саопштењу.

(021.рс)
(Фото: Илустрација)

Коментари / 0

Оставите коментар