Jezivi detalji nesreće kod Novog Sada

Osim, za sada neidentifikovanog pješaka, poginulo je dvoje djece iz "mercedesa", dok su povrijeđeni vozač i suvozač u tim kolima. Poginula djeca i vozač "mercedesa" su državljani Austrije, dok je četvrti putnik u automobilu sa područja Kosova i Metohije

Srbija 25.11.2016 | 12:34
Jezivi detalji nesreće kod Novog Sada
Tri osobe su poginule, među njima i dječaci starosti osam i pet godina, a dvije su teško povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 1.30 sati na auto-putu kod Novog Sada, saznaje 021.rs.

Do nesreće je došlo kada je kamion makedonskih registracija oborio pješaka koji je stao ispred njega. U namjeri da izbjegne tijelo pešaka, vozač “mercedesa” austrijskih registarskih oznaka udario je najprije u ogradu, a zatim u zaustavljeni kamion, saopštila je novosadska policija.

Osim, za sada neidentifikovanog pješaka, poginulo je dvoje djece iz “mercedesa”, dok su povređeni vozač i suvozač u tim kolima. Poginula djeca i vozač “mercedesa” su državljani Austrije, dok je četvrti putnik u automobilu sa područja Kosova i Metohije.

Prema riječima Mirjane Bursać iz Hitne pomoći, tri osobe su preminule na licu mjesta.

"Nastradala su dvojica dječaka starosti pet i osam godina i 45-ogodišnji muškarac. Povrijeđena su još dva muškarca, u oba slučaja su u pitanju teške tjelesne povrede. Jedan muškarac srednjih godina je u besvjesnom stanju prevezen na reanimaciju u Urgentni centar, dok je drugi bio u stabilnom stanju i on je prevezen na hirurgiju Urgentnog centra", navodi dr Bursać za 021.rs.

Kako za 021.rs navode u Kliničkom centru Vojvodine, povrijeđeni su A.D. (38) i P.D. (37). A.D. je zadobio višestruke povrede opasne po život i nalazi se u intenzivnoj jedinici Urgentnog centra, dok je P.D. takođe zadobio višestruke teške povrede, ali je on stabilnog stanja i nalazi se u poluintenzivnoj jedinici Urgentnog centra.

Nesreća se dogodila oko dva kilometra prije ulaska u Novi Sad, iz pravca Subotice, a intervenisale su dvije ljekarske ekipe, vatrogasci i policija.

Javni tužilac i policija obavili su uviđaj, a u toku je rasvetljavanje svih okolnosti pod kojima je došlo do saobraćajne nesreće, navodi se u saopštenju.

(021.rs)
(Foto: Ilustracija)

Komentari / 0

Ostavite komentar