Ухапшени чланови криминалне групе

Ухапшено је 11 припадника најјаче криминалне групе у Војводини због трговине наркотицима и других кривичних дијела, рекао је на конференцији за штампу Небојша Стефановић, потпредсједник Владе Србије и министар унутрашњих послова.

Србија 25.11.2016 | 10:18
Ухапшени чланови криминалне групе
Он је додао да је ухапшено 11 особа због сумњи да су починили више кривичних дијела, а заплењена је и већа количина оружја.

"Они су развили највећу криминалну групу у Војводини, осумњичени су за најтежа кривична дјела, убиства, покушаја убиства, стављања у промет и производња дроге... Ухапшен је А.К. (26),  вођа ове групе", рекао је Стефановић.

"Ове акције потврђују да не постоји криминал који ће остати недотакнут и криминалци који могу да се осјећају сигурно у Србији", рекао је Стефановић.

(Блиц)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Борба је непрекидна

25.11.2016 10:34

У Србији је борба против организованог криминала непрекидна.А колико видим и сарајевско кантонално тужилаштво је покренуло неке истраге против двојице потпредсједника СДА.Код нас тога нема једино је прије пар година осуђен директор Српских шума Љубојевић

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сурова реалност

25.11.2016 11:28

Да је и код нас СНС и Хаџи Јован Митровић на власти била би борба против криминала и корупције, али код нас је народ глуп па воли да га лопови тлаче и мрцваре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патент

25.11.2016 13:50

У Требињу је СНСД на оригиналан начин ријешио криминла.Сву багру и криминалце су запослили у јавна предузеча тако да се у радно вријеме немају кад бавит криминалом.А ако их негдје ухвате поподне опросте им ОНО НАШИ СМО ЗОВНИ ЛУКУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

како

26.11.2016 10:56

Сто ви писете Коментаре а говорите у име Партије јес те ви овласцети за то или се преставите!

ОДГОВОРИТЕ