Uhapšeni članovi kriminalne grupe

Uhapšeno je 11 pripadnika najjače kriminalne grupe u Vojvodini zbog trgovine narkoticima i drugih krivičnih dijela, rekao je na konferenciji za štampu Nebojša Stefanović, potpredsjednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova.

Srbija 25.11.2016 | 10:18
Uhapšeni članovi kriminalne grupe
On je dodao da je uhapšeno 11 osoba zbog sumnji da su počinili više krivičnih dijela, a zaplenjena je i veća količina oružja.

"Oni su razvili najveću kriminalnu grupu u Vojvodini, osumnjičeni su za najteža krivična djela, ubistva, pokušaja ubistva, stavljanja u promet i proizvodnja droge... Uhapšen je A.K. (26),  vođa ove grupe", rekao je Stefanović.

"Ove akcije potvrđuju da ne postoji kriminal koji će ostati nedotaknut i kriminalci koji mogu da se osjećaju sigurno u Srbiji", rekao je Stefanović.

(Blic)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Borba je neprekidna

25.11.2016 10:34

U Srbiji je borba protiv organizovanog kriminala neprekidna.A koliko vidim i sarajevsko kantonalno tužilaštvo je pokrenulo neke istrage protiv dvojice potpredsjednika SDA.Kod nas toga nema jedino je prije par godina osuđen direktor Srpskih šuma Ljubojević

ODGOVORITE
Name

Surova realnost

25.11.2016 11:28

Da je i kod nas SNS i Hadži Jovan Mitrović na vlasti bila bi borba protiv kriminala i korupcije, ali kod nas je narod glup pa voli da ga lopovi tlače i mrcvare.

ODGOVORITE
Name

Patent

25.11.2016 13:50

U Trebinju je SNSD na originalan način riješio kriminla.Svu bagru i kriminalce su zaposlili u javna preduzeča tako da se u radno vrijeme nemaju kad bavit kriminalom.A ako ih negdje uhvate popodne oproste im ONO NAŠI SMO ZOVNI LUKU

ODGOVORITE
Name

kako

26.11.2016 10:56

Sto vi pisete Komentare a govorite u ime Partije jes te vi ovlasceti za to ili se prestavite!

ODGOVORITE