Стравична несрећа: Двоје дјеце погинуло

Три особе су погинуле, међу њима дјечаци старости осам и пет година, а двије особе су тешко повријеђене у саобраћајној несрећи која се догодила око 1.30 на ауто-путу Нови Сад - Суботица.

Србија 25.11.2016 | 08:37
Стравична несрећа: Двоје дјеце погинуло
Како сазнаје портал 021.рс, сви су страдали на лицу мјеста.

"Настрадала су двојица дјечака старости пет и осам година и мушкарац старости око 45 година. Повријеђена су још два мушкарца, у оба случаја су у питању тешке тјелесне повреде. Један мушкарац средњих година је у бесвјесном стању превезен на реанимацију у Ургентни центар, док је други био у стабилном стању и он је превезен на хирургију Ургентног центра", рекла је Мирјана Бурсаћ из Хитне помоћи за 021.рс.

Према њеним ријечима, несрећа се догодила из правца Суботице према Новом Саду.

Како сазнају београдски медији, теретно моторно возило којим је управљао македонски држављанин Д. Н. (1964), ударило је пјешака, након чега је возило којим је управљао аустријски држављанин Д. А. (1978) ударило у задњи дио возила којим је управљао македонски држављанин.

На мјесту несреће интервенисале су двије љекарске екипе, ватрогасци и полиција.

"Путеви Србије" су саопштили да је због овог удеса јутрос обустављен саобраћај на дионици Змајево-Нови Сад. Алтернативни правац је петља Змајево-Сириг-Нови Сад.

(Србија данас/021.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

МИко

25.11.2016 07:43

Велика трагедија! Вјерујем да су родитељи имали оправдан разлог да дјеца тог узраста буду у пола два ујутро у ауту. Данас је радни дан, настава. Много ми је жао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слађана

26.11.2016 07:27

Како некоме пада на памет да послије овакве трагедије, критикује родитеље?