Stravična nesreća: Dvoje djece poginulo

Tri osobe su poginule, među njima dječaci starosti osam i pet godina, a dvije osobe su teško povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 1.30 na auto-putu Novi Sad - Subotica.

Srbija 25.11.2016 | 08:37
Stravična nesreća: Dvoje djece poginulo
Kako saznaje portal 021.rs, svi su stradali na licu mjesta.

"Nastradala su dvojica dječaka starosti pet i osam godina i muškarac starosti oko 45 godina. Povrijeđena su još dva muškarca, u oba slučaja su u pitanju teške tjelesne povrede. Jedan muškarac srednjih godina je u besvjesnom stanju prevezen na reanimaciju u Urgentni centar, dok je drugi bio u stabilnom stanju i on je prevezen na hirurgiju Urgentnog centra", rekla je Mirjana Bursać iz Hitne pomoći za 021.rs.

Prema njenim riječima, nesreća se dogodila iz pravca Subotice prema Novom Sadu.

Kako saznaju beogradski mediji, teretno motorno vozilo kojim je upravljao makedonski državljanin D. N. (1964), udarilo je pješaka, nakon čega je vozilo kojim je upravljao austrijski državljanin D. A. (1978) udarilo u zadnji dio vozila kojim je upravljao makedonski državljanin.

Na mjestu nesreće intervenisale su dvije ljekarske ekipe, vatrogasci i policija.

"Putevi Srbije" su saopštili da je zbog ovog udesa jutros obustavljen saobraćaj na dionici Zmajevo-Novi Sad. Alternativni pravac je petlja Zmajevo-Sirig-Novi Sad.

(Srbija danas/021.rs)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

MIko

25.11.2016 07:43

Velika tragedija! Vjerujem da su roditelji imali opravdan razlog da djeca tog uzrasta budu u pola dva ujutro u autu. Danas je radni dan, nastava. Mnogo mi je žao.

ODGOVORITE
Name

Slađana

26.11.2016 07:27

Kako nekome pada na pamet da poslije ovakve tragedije, kritikuje roditelje?