Ивановић се жени? Често посјећује тазбину!

Ања Петровић је свако вече са Иваном Ивановићем! Она је његова дјевојка, а како каже извор "Блица", њена породица потенцијалног зета виђа често и обожава га.

Србија 25.11.2016 | 07:40
Ивановић се жени? Често посјећује тазбину!
Иако је међу њима 12 година разлике, одлично се слажу. Ања (29) је зрела самостална дјевојка и Иван (41) се прилично намучио да је освоји - каже извор "Блица" близак родитељима младе љепотице из Тополе и додаје да Ивановића и Ању скоро сваког викенда виђају у свом граду.

"Такорећи, не прође викенд да их не видимо у Тополи. Комшије и пролазници га онда салијећу и траже аутограме, свима је симпатичан. Ањи је све то веома слатко, она се само смјешка", испрчао је извор.

Како "Блиц" сазнаје, Ањина цијела фамилија одушевљена је Ивановићем.

"Најприје су били мало љути на Ању јер је она неко вријеме крила да се забавља са водитељем. Њени гледају емисију и Иван им је симпатичан као водитељ, али је ипак 12 година старији од ње. Једино зато су мало бринули", прича извор "Блица". Ипак, све се промикенило када су Ања и Иван отишли у Тополу и када је Ања дечка представила породици.

"Тада су схватили да је он озбиљан и пажљив човјек, да је неозбиљност само "пословни дио" његовог карактера. Ипак, допао им се и његов хумор и то што је он весео и позитиван лик. Према Ањи је веома фин и пажљив. А и његова кћеркица Сташа и однос који има са бившом супругом Зорицом доказ су да је он прави мушкарац, прави тата", каже извор за "Блиц".

Иван Ивановић је желио да од очију јавности сакрије своју везу и своју дјевојку. Једино што је објавио је Ањина фотографија коју је направио за њен 29. рођендан. Тада је водитељ на Инстаграму поред фотографије написао: "Она слави рођиш".



Иван је Ању дуго освајао. Када је схватила да је озбиљан, ставила му је до знања да је не занима што је популаран, а сада су у срећној и јакој вези.

Све о Ањи



Ања Петровић није активна на друштвеним мрежама, нема Инстаграм профил, Фејсбук слабо користи.

Завршила је ФОН и мастер на ФОН-у, бавила се људским ресурсима, тренутно ради у компанији НИС. Завршила је нижу музичку школу и свира клавир. Њена мама је зубарка.

Ања воли изласке, воли да путује, јединица је и живи у изнајмљеном стану у Београду.

Има пса, кога обожава.

Спекулисало се да је била у вези са кошаркашким агентом Момиром Гајићем, бившим дечком Раде Манојловић. Амбициозна је, воли гардеробу и велики је купохоличар. Током студија је имала само једну озбиљну везу, а њено срце није лако освојити.

"Ања није заљубљиве природе, потребно је да се мушкарац потруди око ње. Чим је родитеље упознала са Иваном, то значи да је он веома важан у њеном животу." 

(Блиц.рс)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

бас

25.11.2016 06:55

Јаао ово је тако дирљиво

ОДГОВОРИТЕ
Name

***

25.11.2016 07:06

Ивановим заргоном рекао бих: једва цекам Ању да се попнем нању...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

25.11.2016 09:19

Сад ће да има два пса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

како да не

25.11.2016 23:08

Толико је теско освојити да је пристала да буде са разведеним кепецом.

ОДГОВОРИТЕ