Ivanović se ženi? Često posjećuje tazbinu!

Anja Petrović je svako veče sa Ivanom Ivanovićem! Ona je njegova djevojka, a kako kaže izvor "Blica", njena porodica potencijalnog zeta viđa često i obožava ga.

Srbija 25.11.2016 | 07:40
Ivanović se ženi? Često posjećuje tazbinu!
Iako je među njima 12 godina razlike, odlično se slažu. Anja (29) je zrela samostalna djevojka i Ivan (41) se prilično namučio da je osvoji - kaže izvor "Blica" blizak roditeljima mlade ljepotice iz Topole i dodaje da Ivanovića i Anju skoro svakog vikenda viđaju u svom gradu.

"Takoreći, ne prođe vikend da ih ne vidimo u Topoli. Komšije i prolaznici ga onda salijeću i traže autograme, svima je simpatičan. Anji je sve to veoma slatko, ona se samo smješka", isprčao je izvor.

Kako "Blic" saznaje, Anjina cijela familija oduševljena je Ivanovićem.

"Najprije su bili malo ljuti na Anju jer je ona neko vrijeme krila da se zabavlja sa voditeljem. Njeni gledaju emisiju i Ivan im je simpatičan kao voditelj, ali je ipak 12 godina stariji od nje. Jedino zato su malo brinuli", priča izvor "Blica". Ipak, sve se promikenilo kada su Anja i Ivan otišli u Topolu i kada je Anja dečka predstavila porodici.

"Tada su shvatili da je on ozbiljan i pažljiv čovjek, da je neozbiljnost samo "poslovni dio" njegovog karaktera. Ipak, dopao im se i njegov humor i to što je on veseo i pozitivan lik. Prema Anji je veoma fin i pažljiv. A i njegova kćerkica Staša i odnos koji ima sa bivšom suprugom Zoricom dokaz su da je on pravi muškarac, pravi tata", kaže izvor za "Blic".

Ivan Ivanović je želio da od očiju javnosti sakrije svoju vezu i svoju djevojku. Jedino što je objavio je Anjina fotografija koju je napravio za njen 29. rođendan. Tada je voditelj na Instagramu pored fotografije napisao: "Ona slavi rođiš".



Ivan je Anju dugo osvajao. Kada je shvatila da je ozbiljan, stavila mu je do znanja da je ne zanima što je popularan, a sada su u srećnoj i jakoj vezi.

Sve o Anji



Anja Petrović nije aktivna na društvenim mrežama, nema Instagram profil, Fejsbuk slabo koristi.

Završila je FON i master na FON-u, bavila se ljudskim resursima, trenutno radi u kompaniji NIS. Završila je nižu muzičku školu i svira klavir. Njena mama je zubarka.

Anja voli izlaske, voli da putuje, jedinica je i živi u iznajmljenom stanu u Beogradu.

Ima psa, koga obožava.

Spekulisalo se da je bila u vezi sa košarkaškim agentom Momirom Gajićem, bivšim dečkom Rade Manojlović. Ambiciozna je, voli garderobu i veliki je kupoholičar. Tokom studija je imala samo jednu ozbiljnu vezu, a njeno srce nije lako osvojiti.

"Anja nije zaljubljive prirode, potrebno je da se muškarac potrudi oko nje. Čim je roditelje upoznala sa Ivanom, to znači da je on veoma važan u njenom životu." 

(Blic.rs)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

bas

25.11.2016 06:55

Jaao ovo je tako dirljivo

ODGOVORITE
Name

***

25.11.2016 07:06

Ivanovim zargonom rekao bih: jedva cekam Anju da se popnem nanju...

ODGOVORITE
Name

Alan Ford

25.11.2016 09:19

Sad će da ima dva psa.

ODGOVORITE
Name

kako da ne

25.11.2016 23:08

Toliko je tesko osvojiti da je pristala da bude sa razvedenim kepecom.

ODGOVORITE