Сами Кедира добио три понуде!

Све из Америке...

Фудбал 27.11.2016 | 18:30
Сами Кедира добио три понуде!
Тако је то у савременом спорту. Једна вест прати другу. Неколико часова пошто је легендарни Стивен Џерард званично објавио крај професионалне каријере, Американци су у етар лансирали информацију да би Лос Анђелес Галаски његовог наследника на средини терена мога да пронађе у Серији А.

Прецизније, у Јувентусу. Познати клуб из Калифорније, наводно, интересује се за искусног везисту Старе даме, Самија Кедиру.

Многобројни амерички, а одмах за њима и италијански медији обнародовали су како је ЛА Галаски - последњи Џерардов клуб - већ послао понуду немачком репрезентативцу, у намери да га доведе у јуну наредне године. Галакси је спреман да сачека да Кедиразаврши са обавезама у Јувеу ове сезоне, поготово што им је и сам играч преко посредника послао поруку да је тренутно фокусиран на освајање Скудета и напад на Лигу шампиона, те да нема намеру да мења средину док сезона траје.

Мамац који користи управа Лос Анђелес Галаксија је велики новац који се обрће у Сједињеним Америчким Државама и податак да су многе звезде - попут Андрее Пирла, Френка Лампарда, Давида Виље, Дидијеа Дрогбе - прешле сличан пут, не устручавајући се да одбију вишемилионске понуде. Примера ради, бивши фудбалер Јувентуса, Себастијан Ђовинко ће за пет година у Торонту зарадити 44.000.000 евра.

Кедира има 29 година и уговор са Јувентусом до јуна 2019, што сужава простор Галаскију за маневр, јер би морао да плати и обештећење великану из Торина.

Осим ЛА Галаксија, још два клуба из МЛС-а контактирала су Самија Кедиру. У питању су Њујорк Ред Булс и Њујоркс Сити.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар