Sami Kedira dobio tri ponude!

Sve iz Amerike...

Fudbal 27.11.2016 | 18:30
Sami Kedira dobio tri ponude!
Tako je to u savremenom sportu. Jedna vest prati drugu. Nekoliko časova pošto je legendarni Stiven Džerard zvanično objavio kraj profesionalne karijere, Amerikanci su u etar lansirali informaciju da bi Los Anđeles Galaski njegovog naslednika na sredini terena moga da pronađe u Seriji A.

Preciznije, u Juventusu. Poznati klub iz Kalifornije, navodno, interesuje se za iskusnog vezistu Stare dame, Samija Kediru.

Mnogobrojni američki, a odmah za njima i italijanski mediji obnarodovali su kako je LA Galaski - poslednji Džerardov klub - već poslao ponudu nemačkom reprezentativcu, u nameri da ga dovede u junu naredne godine. Galaksi je spreman da sačeka da Kedirazavrši sa obavezama u Juveu ove sezone, pogotovo što im je i sam igrač preko posrednika poslao poruku da je trenutno fokusiran na osvajanje Skudeta i napad na Ligu šampiona, te da nema nameru da menja sredinu dok sezona traje.

Mamac koji koristi uprava Los Anđeles Galaksija je veliki novac koji se obrće u Sjedinjenim Američkim Državama i podatak da su mnoge zvezde - poput Andree Pirla, Frenka Lamparda, Davida Vilje, Didijea Drogbe - prešle sličan put, ne ustručavajući se da odbiju višemilionske ponude. Primera radi, bivši fudbaler Juventusa, Sebastijan Đovinko će za pet godina u Torontu zaraditi 44.000.000 evra.

Kedira ima 29 godina i ugovor sa Juventusom do juna 2019, što sužava prostor Galaskiju za manevr, jer bi morao da plati i obeštećenje velikanu iz Torina.

Osim LA Galaksija, još dva kluba iz MLS-a kontaktirala su Samija Kediru. U pitanju su Njujork Red Buls i Njujorks Siti.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar