Ана Бекута: Тјерали су ме да убијем сина...

Ћутала 40 година: Плод моје младалачке љубави био је крунски доказ да сам недостојна, да ме је нечастиви обиљежио. Да сам се родила коју деценију раније, можда би ме као вјештицу спалили.

Србија 24.11.2016 | 22:52
Ана Бекута: Тјерали су ме да убијем сина...
Ана Бекута коначно је послије 40 година ћутања проговорила о томе како је сина Игора Полића након рођења оставила у дому за незбринуту дјецу.

Пјевачица је наслиједника родила са само 17 година у ванбрачној вези. Тај период јој је, каже, најтежи у животу. Била је одвојена од своје бебе, а околина ју је осуђивала. И њени родитељи су се нашли на стубу срама, село их је оговарало, што је њу посебно бољело. Сматрала је да они ни за шта нису криви.

"Жељела сам да родим дијете. Истина, нанијела сам бол својим родитељима, јесам их осрамотила, то све стоји, зато је Игор неких осам мјесеци био у дому да би се та клима у мом селу некако довела у нормално стање и да би престале све те приче. Притисак окружења био је тако снажан и беспоговоран да је мој мали лијепи син морао да се склони с очију безгрешних", отворила је душу Ана за магазин Стар.


Игор Полић и Милутин Мркоњић, Фото: Дамир Дервишагић

Она наводи да су је у селу сматрали нечасном. 

"Плод моје младалачке љубави био је крунски доказ да сам недостојна, да ме је нечастиви обиљежио. Да сам се родила коју деценију раније, можда би ме као вјештицу спалили или барем протјерали", наставила је пјевачица.

Бекути је и данас тешко да се присјећа овог трауматичног искуства. 

"Послије страшних унутрашњих ломова, смјестили смо Игора у дом. Велики комад мог срца тада је откинут и та рана никад неће зацијелити. Сматрали су ме глупачом зато што 'то' нисам на вријеме убила. Или сакрила и оставила у некој удаљеној болници", наводи Ана и напомиње да је сина редовно виђала.

"Сваког викенда путовала сам да загрлим Игора, који би ми се смијешио у кревецу, непогрешиво ме препознајући. До сљедеће суботе у животу су ме држали његов пудерасти мирис у ноздрвама и отисак његових мајушних усана на врату. Агонија је трајала неколико мјесеци, а онда је глас срца и разума ту птичицу вратио у крило", завршила је Ана своју исповест.




Поштовање
ИГОР ЦИЈЕНИ МРКУ ВИШЕ ОД ОЦА
Ана Бекута је у својој исповијести истакла да њен син Игор подржава њену везу с Милутином Мркоњићем. Навела је да њен насљедник изузетно поштује Мрку, чак и више од рођеног оца. И политичар цијени сина своје партнерке и често се виђају, а чак му је нашао и посао у једном јавном предузећу, о чему је Курир писао прије неколико мјесеци.


Наслкедник... Анин син Игор

НИСУ ПРИЧАЛИ Снајка посвађала Ану са сином
МОЈА МАЈКА ЖЕЛИ ДА ОСТАНЕМ У БРАКУ ЗБОГ ЊЕНЕ КАРИЈЕРЕ

Ана је 2007. била у сукобу с Игором јер је стала на страну његове жене Јелене кад је он поднио захтиев за развод брака. Пјевачицин син се иселио из њене куће, у којој су остали његова супруга и дјеца. Бекута је пребацивала сину што жели да се разведе и на све начине је покушала да га одговори од тога.

"Тачно је да се разводим и да се борим за старатељство над дјецом. Живот ми је постао пакао. Ових дана на главном рочишту ћу доказати да сам подобнији као старатељ од Јелене, јер радим, имам приходе, а дјеца су за мене одувијек била изузетно везана." 

"Једино ми није јасна моја мајка, која мора да схвати да више не желим ништа да трпим због њене каријере, па чак ни да остајем у браку само зато што би била обрукана једна Ана Бекута", изјавио је тада Игор, док Бекута није била толико рјечита.

"Не желим да са својим сином разговарам преко медија. Ја само бринем о будућности својих унука", изјавила је тада пјевачица.

(Курир.рс)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

сад

24.11.2016 15:03

Си поред Мрке мирна , ко поред сестре .

ОДГОВОРИТЕ
Name

куј то зна?

24.11.2016 19:02

Без старца нема ударца .))

Name

Сваста

24.11.2016 15:37

Јао господјо ал си на вријеме проговорила.. Који је циљ ове прице послије толико година?

ОДГОВОРИТЕ
Name

вирус

24.11.2016 16:33

За ове данасње права дама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

перо

24.11.2016 18:49

Последњи шљам друштва што је било шофера њени су били сад нашла Мрку још горег од себе

ОДГОВОРИТЕ
Name

бск

24.11.2016 19:39

Цуј матерети ста прица и њу није срамота свега па и сад

ОДГОВОРИТЕ
Name

Знас како

24.11.2016 22:47

Кад би сада одузели пилуле и повадили спирале било би горе него у Кини. У то доба би се зацело од први пут или неки пут послије али брзо. Сад Ана изгледа као Дјевица у поредјењу са свим. Десило јој се као сто се и мојој мами десило. Моју су стару послали да слузи родбину и породи се скоро 200 км од борависта. За моју полусестру су до рата мислили да ми је тетка. Ја схватам Ану. Тај стари јој је застита какву никад није имала. Син изгледа лосе и то нема везе с Аном.

Name

с

24.11.2016 22:17

Бозе докле иде људска глупост....па ста сада ово треба да знаци,цему ова прица уопсте слузи???????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диплсоцпед

24.11.2016 22:41

Најлаксе је неког напасти, омаловазити увриједит, за то нису потребне никакве људске способности, то мозе свако. А, да ли мозе и хоце свако помоци, разумјети, утјесити? Да ли је Ана имала таквих? Није, па цак ни родитерља на својој страни. По коментарима, Изгледа да су требали бити у праву они "моралисти" који су врсили притисак на Ану и савјетовали је"да бебу задави". Фуј.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован

25.11.2016 22:04

Ала лажееее. Цео зивот јој је лаж!!! Дете је узела из Звецанске у његовој 12 год, док је она од 14 год певала по бирцузима и сеоским кафанама.. Од 1973 када су само соферцине исле по Ибарским кафанцурама она дрзи микрофон. Где је луњала до 82 када је снимила у 28 год прву пропалу плоцу, па другу пропалу, и тек 90 несто успева... А ко је отац детета, засто не призна??? Скакала је свалерима из кревета у кревет... Цутањем се бранила од лажног и морбидног зивота. Цео зивот бити спонзоруша - није лако...

ОДГОВОРИТЕ