Ana Bekuta: Tjerali su me da ubijem sina...

Ćutala 40 godina: Plod moje mladalačke ljubavi bio je krunski dokaz da sam nedostojna, da me je nečastivi obilježio. Da sam se rodila koju deceniju ranije, možda bi me kao vješticu spalili.

Srbija 24.11.2016 | 22:52
Ana Bekuta: Tjerali su me da ubijem sina...
Ana Bekuta konačno je poslije 40 godina ćutanja progovorila o tome kako je sina Igora Polića nakon rođenja ostavila u domu za nezbrinutu djecu.

Pjevačica je naslijednika rodila sa samo 17 godina u vanbračnoj vezi. Taj period joj je, kaže, najteži u životu. Bila je odvojena od svoje bebe, a okolina ju je osuđivala. I njeni roditelji su se našli na stubu srama, selo ih je ogovaralo, što je nju posebno boljelo. Smatrala je da oni ni za šta nisu krivi.

"Željela sam da rodim dijete. Istina, nanijela sam bol svojim roditeljima, jesam ih osramotila, to sve stoji, zato je Igor nekih osam mjeseci bio u domu da bi se ta klima u mom selu nekako dovela u normalno stanje i da bi prestale sve te priče. Pritisak okruženja bio je tako snažan i bespogovoran da je moj mali lijepi sin morao da se skloni s očiju bezgrešnih", otvorila je dušu Ana za magazin Star.


Igor Polić i Milutin Mrkonjić, Foto: Damir Dervišagić

Ona navodi da su je u selu smatrali nečasnom. 

"Plod moje mladalačke ljubavi bio je krunski dokaz da sam nedostojna, da me je nečastivi obilježio. Da sam se rodila koju deceniju ranije, možda bi me kao vješticu spalili ili barem protjerali", nastavila je pjevačica.

Bekuti je i danas teško da se prisjeća ovog traumatičnog iskustva. 

"Poslije strašnih unutrašnjih lomova, smjestili smo Igora u dom. Veliki komad mog srca tada je otkinut i ta rana nikad neće zacijeliti. Smatrali su me glupačom zato što 'to' nisam na vrijeme ubila. Ili sakrila i ostavila u nekoj udaljenoj bolnici", navodi Ana i napominje da je sina redovno viđala.

"Svakog vikenda putovala sam da zagrlim Igora, koji bi mi se smiješio u krevecu, nepogrešivo me prepoznajući. Do sljedeće subote u životu su me držali njegov puderasti miris u nozdrvama i otisak njegovih majušnih usana na vratu. Agonija je trajala nekoliko mjeseci, a onda je glas srca i razuma tu ptičicu vratio u krilo", završila je Ana svoju ispovest.




Poštovanje
IGOR CIJENI MRKU VIŠE OD OCA
Ana Bekuta je u svojoj ispovijesti istakla da njen sin Igor podržava njenu vezu s Milutinom Mrkonjićem. Navela je da njen nasljednik izuzetno poštuje Mrku, čak i više od rođenog oca. I političar cijeni sina svoje partnerke i često se viđaju, a čak mu je našao i posao u jednom javnom preduzeću, o čemu je Kurir pisao prije nekoliko mjeseci.


Naslkednik... Anin sin Igor

NISU PRIČALI Snajka posvađala Anu sa sinom
MOJA MAJKA ŽELI DA OSTANEM U BRAKU ZBOG NJENE KARIJERE

Ana je 2007. bila u sukobu s Igorom jer je stala na stranu njegove žene Jelene kad je on podnio zahtiev za razvod braka. Pjevačicin sin se iselio iz njene kuće, u kojoj su ostali njegova supruga i djeca. Bekuta je prebacivala sinu što želi da se razvede i na sve načine je pokušala da ga odgovori od toga.

"Tačno je da se razvodim i da se borim za starateljstvo nad djecom. Život mi je postao pakao. Ovih dana na glavnom ročištu ću dokazati da sam podobniji kao staratelj od Jelene, jer radim, imam prihode, a djeca su za mene oduvijek bila izuzetno vezana." 

"Jedino mi nije jasna moja majka, koja mora da shvati da više ne želim ništa da trpim zbog njene karijere, pa čak ni da ostajem u braku samo zato što bi bila obrukana jedna Ana Bekuta", izjavio je tada Igor, dok Bekuta nije bila toliko rječita.

"Ne želim da sa svojim sinom razgovaram preko medija. Ja samo brinem o budućnosti svojih unuka", izjavila je tada pjevačica.

(Kurir.rs)

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

sad

24.11.2016 15:03

Si pored Mrke mirna , ko pored sestre .

ODGOVORITE
Name

kuj to zna?

24.11.2016 19:02

Bez starca nema udarca .))

Name

Svasta

24.11.2016 15:37

Jao gospodjo al si na vrijeme progovorila.. Koji je cilj ove price poslije toliko godina?

ODGOVORITE
Name

virus

24.11.2016 16:33

Za ove danasnje prava dama.

ODGOVORITE
Name

pero

24.11.2016 18:49

Poslednji šljam društva što je bilo šofera njeni su bili sad našla Mrku još goreg od sebe

ODGOVORITE
Name

bsk

24.11.2016 19:39

Cuj matereti sta prica i nju nije sramota svega pa i sad

ODGOVORITE
Name

Znas kako

24.11.2016 22:47

Kad bi sada oduzeli pilule i povadili spirale bilo bi gore nego u Kini. U to doba bi se zacelo od prvi put ili neki put poslije ali brzo. Sad Ana izgleda kao Djevica u poredjenju sa svim. Desilo joj se kao sto se i mojoj mami desilo. Moju su staru poslali da sluzi rodbinu i porodi se skoro 200 km od boravista. Za moju polusestru su do rata mislili da mi je tetka. Ja shvatam Anu. Taj stari joj je zastita kakvu nikad nije imala. Sin izgleda lose i to nema veze s Anom.

Name

s

24.11.2016 22:17

Boze dokle ide ljudska glupost....pa sta sada ovo treba da znaci,cemu ova prica uopste sluzi???????

ODGOVORITE
Name

Diplsocped

24.11.2016 22:41

Najlakse je nekog napasti, omalovaziti uvrijedit, za to nisu potrebne nikakve ljudske sposobnosti, to moze svako. A, da li moze i hoce svako pomoci, razumjeti, utjesiti? Da li je Ana imala takvih? Nije, pa cak ni roditerlja na svojoj strani. Po komentarima, Izgleda da su trebali biti u pravu oni "moralisti" koji su vrsili pritisak na Anu i savjetovali je"da bebu zadavi". Fuj.

ODGOVORITE
Name

Jovan

25.11.2016 22:04

Ala lažeeee. Ceo zivot joj je laž!!! Dete je uzela iz Zvecanske u njegovoj 12 god, dok je ona od 14 god pevala po bircuzima i seoskim kafanama.. Od 1973 kada su samo sofercine isle po Ibarskim kafancurama ona drzi mikrofon. Gde je lunjala do 82 kada je snimila u 28 god prvu propalu plocu, pa drugu propalu, i tek 90 nesto uspeva... A ko je otac deteta, zasto ne prizna??? Skakala je svalerima iz kreveta u krevet... Cutanjem se branila od lažnog i morbidnog zivota. Ceo zivot biti sponzoruša - nije lako...

ODGOVORITE