Блеки Миленковић: Рано је за Јуве!

Штопер Партизана прво жели да се докаже у дресу београдских црно-белих. Интересовање Јувентуса прија...

Фудбал 27.11.2016 | 08:30
Блеки Миленковић: Рано је за Јуве!
Тек што је изашао на велику сцену, већ га многи виде у Јувентусу.

Никола Миленковић (19) игра дебитантску сезону за први тим Партизана, а за младог штопера интересовање је већ показала "Стара дама". Међу саиграчима популаран под надимком "Блеки" добрим играма скренуо је пажњу скаута шампиона Италије.

"Млад сам, наравно да прија када се ваше име доводи у везу с клубом какав је Јувентус, али фокусиран сам само на Партизан", почео је Миленковић, преноси његову изјаву "Информер".

Свестан је фудбалер Партизана да има времена за Јувентус и тренутно је фокусиран на игре у црно-белом дресу.

"Још је рано да размишљам о иностранству. Прво желим да освојим титулу с Партизаном и да играм групну фазу неког европског такмичења. Кад дође време за одлазак, хоћу само да идем у клуб где ћу играти од почетка, а не где ћу да грејем клупу", правилно размишља Миленковић, који не жели да доживи судбину многих голобрадих фудбалера са ових простора.

О Јувентусу и могућој конкуренцији кога га чека ако једног дана пређе у Торино...

"Јувентус је увек имао одличне одбрамбене играче, сада су ту Ђорђо Кјелини, Андреа Барзаљи и Леонардо Бонући. Сва тројица су сјајни играчи, али ако бих издвојио чија ми се игра свиђа, можда би то био Кјелини. Искусан је, иако има 30 и више година, одлично игра на позицији штопера. Његов стил ми се свиђа", рекао је Миленковић и додао:

"Чврсто сам на земљи, свестан сам да морам још много да радим и да напредујем физички и психички. Доста још корака ми је потребно да бих се комплетирао као штопер."

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар