Bleki Milenković: Rano je za Juve!

Štoper Partizana prvo želi da se dokaže u dresu beogradskih crno-belih. Interesovanje Juventusa prija...

Fudbal 27.11.2016 | 08:30
Bleki Milenković: Rano je za Juve!
Tek što je izašao na veliku scenu, već ga mnogi vide u Juventusu.

Nikola Milenković (19) igra debitantsku sezonu za prvi tim Partizana, a za mladog štopera interesovanje je već pokazala "Stara dama". Među saigračima popularan pod nadimkom "Bleki" dobrim igrama skrenuo je pažnju skauta šampiona Italije.

"Mlad sam, naravno da prija kada se vaše ime dovodi u vezu s klubom kakav je Juventus, ali fokusiran sam samo na Partizan", počeo je Milenković, prenosi njegovu izjavu "Informer".

Svestan je fudbaler Partizana da ima vremena za Juventus i trenutno je fokusiran na igre u crno-belom dresu.

"Još je rano da razmišljam o inostranstvu. Prvo želim da osvojim titulu s Partizanom i da igram grupnu fazu nekog evropskog takmičenja. Kad dođe vreme za odlazak, hoću samo da idem u klub gde ću igrati od početka, a ne gde ću da grejem klupu", pravilno razmišlja Milenković, koji ne želi da doživi sudbinu mnogih golobradih fudbalera sa ovih prostora.

O Juventusu i mogućoj konkurenciji koga ga čeka ako jednog dana pređe u Torino...

"Juventus je uvek imao odlične odbrambene igrače, sada su tu Đorđo Kjelini, Andrea Barzalji i Leonardo Bonući. Sva trojica su sjajni igrači, ali ako bih izdvojio čija mi se igra sviđa, možda bi to bio Kjelini. Iskusan je, iako ima 30 i više godina, odlično igra na poziciji štopera. Njegov stil mi se sviđa", rekao je Milenković i dodao:

"Čvrsto sam na zemlji, svestan sam da moram još mnogo da radim i da napredujem fizički i psihički. Dosta još koraka mi je potrebno da bih se kompletirao kao štoper."

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar