Бившем очуху поломили руке, ноге и ребра

Полиција је ухапсила Приједорчане А.Г. и Н.Г., за које је током криминалистичке обраде утврђено да су суграђанину В.М. ростфрајном шипком и дрвеним штапом поломили обје руке, обје ноге, лопатице, више ребара, а напукло му је и више пршљенова и плућна марамица.

Република Српска 23.11.2016 | 22:41
Бившем очуху поломили руке, ноге и ребра
То је данас саопштено из ЦЈБ Приједор, а "Независне" незванично сазнају да су ухапшена браћа Антонијо (20) и Никола Галић (19), док је претучени њихов некадашњи очух Вељко Малић (53).

"Претучени мушкарац раније се разишао с мајком осумњичених. Мотив напада, који се догодио у кући четвртог лица у Љубији, су нерашчишћени породични односи", рекли су извори блиски истрази.

Браћу су јуче ухапсили припадници Сектора криминалистичке полиције ЦЈБ Приједор, а сумњиче их за кривично дјело тешка тјелесна повреда.

"Након завршене криминалистичке обраде осумњичена лица су уз извјештај предата у надлежност тужиоцу Окружног јавног тужилаштва Бањалука", саопштила је Звездана Алендаревић, портпарол ЦЈБ Приједор.

Окружно јавно тужилаштво Бањалука затражило је од Основног суда у Приједору да им се одреди притвор.

"Тужилац је ставио приједлог за одређивање мјере притвора због бојазни да ће осумњичени ометати кривични поступак утицајем на свједоке и из постојања околности које оправдавају бојазан да ће поновити кривично дјело", навела је Мира Милетић, секретар Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Из Универзитетског клиничког центра (УКЦ) РС саопштено је да је претучени мушкарац у хитну пријемну хируршку амбуланту довезен 22. новембра, у 3.05, и то санитетским возилом Опште болнице Приједор.

Пацијент је првобитно хоспитализован у Клиници за анестезију и интензивно лијечење, а дан касније је премјештен у Клинику за ортопедију и трауматологију УКЦ РС.

"В.М. је примљен с контузијом главе, контузијом грудног коша, преломом ребара, преломом обје подлактице и обје поткољенице. Пацијент је хируршки збринут, а његово здравствено стање је засад стабилно", рекли су из УКЦ РС.

Пацијент остаје на болничком лијечењу под интензивним надзором љекара, а како кажу из УКЦ РС, све даље прогнозе су још преурањене.

Извор: Независне новине

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

боро

23.11.2016 22:07

е нека су , кад је глуп . Имати 53 г а не знати да су синови уз мајку у свакој ситуацији то може само дебил . Ја кад идем у зијан идем само код слободне без дјеце или ако има ћерке , а ако има синове , боже сачувај . Удате су нај сигурније , буде фино и свако својој кући , хахаааа тако је то .

ОДГОВОРИТЕ