Bivšem očuhu polomili ruke, noge i rebra

Policija je uhapsila Prijedorčane A.G. i N.G., za koje je tokom kriminalističke obrade utvrđeno da su sugrađaninu V.M. rostfrajnom šipkom i drvenim štapom polomili obje ruke, obje noge, lopatice, više rebara, a napuklo mu je i više pršljenova i plućna maramica.

Republika Srpska 23.11.2016 | 22:41
Bivšem očuhu polomili ruke, noge i rebra
To je danas saopšteno iz CJB Prijedor, a "Nezavisne" nezvanično saznaju da su uhapšena braća Antonijo (20) i Nikola Galić (19), dok je pretučeni njihov nekadašnji očuh Veljko Malić (53).

"Pretučeni muškarac ranije se razišao s majkom osumnjičenih. Motiv napada, koji se dogodio u kući četvrtog lica u Ljubiji, su neraščišćeni porodični odnosi", rekli su izvori bliski istrazi.

Braću su juče uhapsili pripadnici Sektora kriminalističke policije CJB Prijedor, a sumnjiče ih za krivično djelo teška tjelesna povreda.

"Nakon završene kriminalističke obrade osumnjičena lica su uz izvještaj predata u nadležnost tužiocu Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka", saopštila je Zvezdana Alendarević, portparol CJB Prijedor.

Okružno javno tužilaštvo Banjaluka zatražilo je od Osnovnog suda u Prijedoru da im se odredi pritvor.

"Tužilac je stavio prijedlog za određivanje mjere pritvora zbog bojazni da će osumnjičeni ometati krivični postupak uticajem na svjedoke i iz postojanja okolnosti koje opravdavaju bojazan da će ponoviti krivično djelo", navela je Mira Miletić, sekretar Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) RS saopšteno je da je pretučeni muškarac u hitnu prijemnu hiruršku ambulantu dovezen 22. novembra, u 3.05, i to sanitetskim vozilom Opšte bolnice Prijedor.

Pacijent je prvobitno hospitalizovan u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje, a dan kasnije je premješten u Kliniku za ortopediju i traumatologiju UKC RS.

"V.M. je primljen s kontuzijom glave, kontuzijom grudnog koša, prelomom rebara, prelomom obje podlaktice i obje potkoljenice. Pacijent je hirurški zbrinut, a njegovo zdravstveno stanje je zasad stabilno", rekli su iz UKC RS.

Pacijent ostaje na bolničkom liječenju pod intenzivnim nadzorom ljekara, a kako kažu iz UKC RS, sve dalje prognoze su još preuranjene.

Izvor: Nezavisne novine

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

boro

23.11.2016 22:07

e neka su , kad je glup . Imati 53 g a ne znati da su sinovi uz majku u svakoj situaciji to može samo debil . Ja kad idem u zijan idem samo kod slobodne bez djece ili ako ima ćerke , a ako ima sinove , bože sačuvaj . Udate su naj sigurnije , bude fino i svako svojoj kući , hahaaaa tako je to .

ODGOVORITE