Звездина мука са штоперима, повредио се и Рендулић!

Ко ће поред Ле Талека на мегдан Металцу из Горњег Милановца?

Фудбал 24.11.2016 | 17:00
Звездина мука са штоперима, повредио се и Рендулић!
На силним мукама биће стручни штаб Црвене звезде уочи пута у Горњи Милановац на мегдан Металцу! Тачније, црвено-бели имају хронични дефицит на позицији штопера. Током дуела са Напретком из Крушевца из строја је, из добро познатих разлога, испао Александар Луковић.

Међутим, није то једина нелагода која бора челу одговорних из Љутице Богдана. На данашњем тренингу Црвене звезде Зоран Рендулић је обновио стару повреду колена. Пре времена је напустио главни терен Маракане и уз помоћ медицинске екипе отишао у свлачионицу.

Велико је питање хоће ли се искусни дефанзивац опоравити до суботе. Извесно је да ћеДамјан Ле Талек поново играти на позицији штопера, а ко ће бити његов партнер у срцу Звездине одбране.

Француз Томас Фибел заменио је Александра Луковића у Крушевцу и поново се није прославио. Био је на ивици црвеног картона. Са позајмица су, после завршетка Прве и српских лига, враћени Милош Стојановић и Адам Мичел.

Њихово присуство у стартној постави било би превелики ризик. Без обзира што је Стојановићтоком пролећа имао пристојну минутажу.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар