Zvezdina muka sa štoperima, povredio se i Rendulić!

Ko će pored Le Taleka na megdan Metalcu iz Gornjeg Milanovca?

Fudbal 24.11.2016 | 17:00
Zvezdina muka sa štoperima, povredio se i Rendulić!
Na silnim mukama biće stručni štab Crvene zvezde uoči puta u Gornji Milanovac na megdan Metalcu! Tačnije, crveno-beli imaju hronični deficit na poziciji štopera. Tokom duela sa Napretkom iz Kruševca iz stroja je, iz dobro poznatih razloga, ispao Aleksandar Luković.

Međutim, nije to jedina nelagoda koja bora čelu odgovornih iz Ljutice Bogdana. Na današnjem treningu Crvene zvezde Zoran Rendulić je obnovio staru povredu kolena. Pre vremena je napustio glavni teren Marakane i uz pomoć medicinske ekipe otišao u svlačionicu.

Veliko je pitanje hoće li se iskusni defanzivac oporaviti do subote. Izvesno je da ćeDamjan Le Talek ponovo igrati na poziciji štopera, a ko će biti njegov partner u srcu Zvezdine odbrane.

Francuz Tomas Fibel zamenio je Aleksandra Lukovića u Kruševcu i ponovo se nije proslavio. Bio je na ivici crvenog kartona. Sa pozajmica su, posle završetka Prve i srpskih liga, vraćeni Miloš Stojanović i Adam Mičel.

Njihovo prisustvo u startnoj postavi bilo bi preveliki rizik. Bez obzira što je Stojanovićtokom proleća imao pristojnu minutažu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar