Неко проклетство, судбина, шта ли је... Бејл најновија жртва у Реал Мадриду!

Нови ударац за Краљевиће, Велшанин не игра Ел класико, а можда ни СП за клубове...

Фудбал 24.11.2016 | 16:30
Неко проклетство, судбина, шта ли је... Бејл најновија жртва у Реал Мадриду!
Реал Мадрид ће на Барселону без Герета Бејла! Повреда је спречила Велшанина да се 3. децембра заједно са саиграчима супростави Каталонцима на Камп Ноу у великом дербију који се жељно ишчекује.

Бејл се повредио синоћ на гостовању Спортингу у Лисабону у мечу Лиге шампиона. Замењен је после непуних сат времена игре, а иако ситуација на први поглед није изгледала озбиљно, данас су детаљни лекарски прегледи показали да Бејлова повреда није наивна. Реч је о тежем истегнућу тетиве скочног зглоба на десној нози што захтева мировање.

Повреду је потврдио и Реал Мадрид у званичном саопштењу. Иако клуб није открио колико ће Бејл паузирати, мадридски медији наводе да ће Велшанин одсуствовати са терена минимум две недеље, а врло је могуће и до јануара наредне године због чега би могао да пропусти и СП за клубове.

Оно што је извесно је да ће Бејл пропустити утакмицу наредног кола против Спортинг Хихона, дуел Купа краља против Културал Леонесе и Ел класико окршај на Камп Ноуу почетком децембра.

Реал има много проблема са повредама ове сезоне. Прво је био повређен Роналдо, паБензема, Марсело, Модрић, Каземиро, Рамос, Пепе, Крос... Бејл је најновија жртва у Краљевском клубу.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар