Neko prokletstvo, sudbina, šta li je... Bejl najnovija žrtva u Real Madridu!

Novi udarac za Kraljeviće, Velšanin ne igra El klasiko, a možda ni SP za klubove...

Fudbal 24.11.2016 | 16:30
Neko prokletstvo, sudbina, šta li je... Bejl najnovija žrtva u Real Madridu!
Real Madrid će na Barselonu bez Gereta Bejla! Povreda je sprečila Velšanina da se 3. decembra zajedno sa saigračima suprostavi Kataloncima na Kamp Nou u velikom derbiju koji se željno iščekuje.

Bejl se povredio sinoć na gostovanju Sportingu u Lisabonu u meču Lige šampiona. Zamenjen je posle nepunih sat vremena igre, a iako situacija na prvi pogled nije izgledala ozbiljno, danas su detaljni lekarski pregledi pokazali da Bejlova povreda nije naivna. Reč je o težem istegnuću tetive skočnog zgloba na desnoj nozi što zahteva mirovanje.

Povredu je potvrdio i Real Madrid u zvaničnom saopštenju. Iako klub nije otkrio koliko će Bejl pauzirati, madridski mediji navode da će Velšanin odsustvovati sa terena minimum dve nedelje, a vrlo je moguće i do januara naredne godine zbog čega bi mogao da propusti i SP za klubove.

Ono što je izvesno je da će Bejl propustiti utakmicu narednog kola protiv Sporting Hihona, duel Kupa kralja protiv Kultural Leonese i El klasiko okršaj na Kamp Nouu početkom decembra.

Real ima mnogo problema sa povredama ove sezone. Prvo je bio povređen Ronaldo, paBenzema, Marselo, Modrić, Kazemiro, Ramos, Pepe, Kros... Bejl je najnovija žrtva u Kraljevskom klubu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar