Одређен притвор за Кристину Јовковић

Окружни суд у Бањалуци одредио је једномјесечни притвор Кристини Јовковић /31/ из Бањалуке, осумњиченој за убиство Александра Мујчиновића, речено је Срни у овом суду.

Република Српска 23.11.2016 | 09:39
Одређен притвор за Кристину Јовковић
Притвор ће трајати до 20. децембра, рачунајући дан хапшења.

Притвор је одређен због постојања опасности од бјекства осумњичене, те због бојазни да ће сакрити трагове важне за кривични поступак, као и због тога што би боравком на слободи могла ометати кривични поступак утицајем на свједоке.

Мјере притвора одређене су и због тога што је ријеч о кривичном дјелу за које се може изрећи казна затвора од 10 година или строжа, а која је посебно тешка с обзиром на начин извршења или посљедице кривичног дјела.

Притвор је одређен и због тога што би пуштање на слободу осумњичене резултирало стварном пријетњом нарушавања јавног реда, односно узнемирености јавности.

Осумњичена је 18. новембра око 23.00 часа у Солунској улици у Бањалуци, у кући Баисе Мујчиновић, кухињским ножем 11 пута убола њеног сина Александра Мујчиновића са којим је живјела у овој кући.

Александар је од задобијених повреда преминуо на лицу мјеста.

(Срна)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Само

23.11.2016 09:12

"10 година и строза", за овакав злоцин и цитав зивот да сједи у цузи је мало. Мијењајмо законе! искрено сауцесце породици..

ОДГОВОРИТЕ