Умрла Новосађанка рањена у сачекуши!

Новосађанка Теодора Каћански (30), тешко повријеђена у суботу у пуцњави у Вардарској улици у новосадском насељу Телеп, умрла је у болници. Она је повредама подлегла у 20.30, пишу београдски медији.

Србија 23.11.2016 | 07:12
Умрла Новосађанка рањена у сачекуши!
Маскирани мушкарац је пуцао у возачев дио "ренџ ровера" београдских таблица, а у том тренутку је ту сједила Теодора. Због тога се вјерује да је намјера била да се ликвидира њен момак, пишу "Вечерње новости."

Томе у прилог иде и чињеница да је дјевојка само неколико тренутака прије него што ће одјекнути пет хитаца са сувозачевог мјеста прешла на сједиште за возача, не излазећи из возила. Њен момак је изашао да оде до стана на спрату да би нешто кратко обавио. Она је намјеравала да препаркира кола и због тога се премјестила.

"Можда је нападачу ово промакло, или је имао погрешну дојаву, те је изашао из скровишта у оближњем жбуњу и запуцао. Вјероватно није слутио да је дјевојка на возачевом мјесту", рекао је једну од незваничних верзија извор из полиције.

"И даље се, међутим, утврђује да ли је неко заправо желио да упути упозорење њеном момку."

Против Теодориног дечка  до сада је подношено око 15 пријава, углавном због имовинских дијела, односно крађа, али и због прикривања.

Чиме се бавио, станарима зграде у којој је прије више од годину дана купио поткровље и претворио у стан, није познато. Незванично се могло чути да препродаје аутомобиле, и да осим црног "ренџ ровера" београдских таблица, има још неколико возила.

(Агенције/Курир)
(Фото Немања Суботић)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Сиx

23.11.2016 08:09

Засто она недузна да страда ... :( ехх судбинооо ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалан

23.11.2016 08:14

Полиција треба да стисне момка. Зна он коме је стао на жуљ и ко то жели да га види мртвог. Момка притиснути и све ће да се реши.

ОДГОВОРИТЕ