Umrla Novosađanka ranjena u sačekuši!

Novosađanka Teodora Kaćanski (30), teško povrijeđena u subotu u pucnjavi u Vardarskoj ulici u novosadskom naselju Telep, umrla je u bolnici. Ona je povredama podlegla u 20.30, pišu beogradski mediji.

Srbija 23.11.2016 | 07:12
Umrla Novosađanka ranjena u sačekuši!
Maskirani muškarac je pucao u vozačev dio "rendž rovera" beogradskih tablica, a u tom trenutku je tu sjedila Teodora. Zbog toga se vjeruje da je namjera bila da se likvidira njen momak, pišu "Večernje novosti."

Tome u prilog ide i činjenica da je djevojka samo nekoliko trenutaka prije nego što će odjeknuti pet hitaca sa suvozačevog mjesta prešla na sjedište za vozača, ne izlazeći iz vozila. Njen momak je izašao da ode do stana na spratu da bi nešto kratko obavio. Ona je namjeravala da preparkira kola i zbog toga se premjestila.

"Možda je napadaču ovo promaklo, ili je imao pogrešnu dojavu, te je izašao iz skrovišta u obližnjem žbunju i zapucao. Vjerovatno nije slutio da je djevojka na vozačevom mjestu", rekao je jednu od nezvaničnih verzija izvor iz policije.

"I dalje se, međutim, utvrđuje da li je neko zapravo želio da uputi upozorenje njenom momku."

Protiv Teodorinog dečka  do sada je podnošeno oko 15 prijava, uglavnom zbog imovinskih dijela, odnosno krađa, ali i zbog prikrivanja.

Čime se bavio, stanarima zgrade u kojoj je prije više od godinu dana kupio potkrovlje i pretvorio u stan, nije poznato. Nezvanično se moglo čuti da preprodaje automobile, i da osim crnog "rendž rovera" beogradskih tablica, ima još nekoliko vozila.

(Agencije/Kurir)
(Foto Nemanja Subotić)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Six

23.11.2016 08:09

Zasto ona neduzna da strada ... :( ehh sudbinooo ...

ODGOVORITE
Name

Realan

23.11.2016 08:14

Policija treba da stisne momka. Zna on kome je stao na žulj i ko to želi da ga vidi mrtvog. Momka pritisnuti i sve će da se reši.

ODGOVORITE