Доналд Трамп ипак мијења своје ставове

Новоизабрани амерички предсједник ублажио је свој став и по питању да ли су људи имали улогу у изазивању климатских промјена.

Свијет 23.11.2016 | 07:06
Доналд Трамп ипак мијења своје ставове
Трамп је претходно описивао глобално загријавање као превару и почетком овог мјесеца један од његових сарадника изјавио је да ће он покушати да пронађе брзе начине да се САД повуку из протокола потписаног у Паризу прошле године за борбу против климатских промјена.

Он је данас дневнику "Њујорк тајмс" рекао да има "одређене повезаности" између људске активности и климатских промјена.

На питање новинара да ли ће се САД повући из споразума о климатским промјенама, Трамп је одговорио да то питање пажљиво прати.

Током истог разговора са новинарима, уредницима и другим званичницима у сједишту листа на Менхетну, Трамп је исказао мало воље да настави са истрагом против Хилари Клинтон, његовог противкандидата на протеклим предсједничким изборима.

Он је негативно одговорио да ли ће одбацити истрагу против Клинтонове и породичне хуманитарне фондације или њене употребе приватног сервера за електронску пошту док је била на функцији америчког државног секретара.

Међутим, он је истакао да не жели да "нашкоди Клинтоновима" и да жели да настави са даљим радом.

(Агенције)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Апиан из Александрије

23.11.2016 07:04

Па свака бена већ зна да се вас ништа и не пита, и све оно што сте обећали бирачима а коси се са "хуманом политиком" поглавице Шупљо г..но, нема ништа. Уђи у кућицу, ложи ватру, гледај тв и убирај плодове, господине из цртани фимова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Издаде нас Трумп

23.11.2016 07:54

Браћо Срби издаде нас Трумп. Шешељ добио инфракт. Каже у њега је велике наде полагао.

ОДГОВОРИТЕ