Donald Tramp ipak mijenja svoje stavove

Novoizabrani američki predsjednik ublažio je svoj stav i po pitanju da li su ljudi imali ulogu u izazivanju klimatskih promjena.

Svijet 23.11.2016 | 07:06
Donald Tramp ipak mijenja svoje stavove
Tramp je prethodno opisivao globalno zagrijavanje kao prevaru i početkom ovog mjeseca jedan od njegovih saradnika izjavio je da će on pokušati da pronađe brze načine da se SAD povuku iz protokola potpisanog u Parizu prošle godine za borbu protiv klimatskih promjena.

On je danas dnevniku "Njujork tajms" rekao da ima "određene povezanosti" između ljudske aktivnosti i klimatskih promjena.

Na pitanje novinara da li će se SAD povući iz sporazuma o klimatskim promjenama, Tramp je odgovorio da to pitanje pažljivo prati.

Tokom istog razgovora sa novinarima, urednicima i drugim zvaničnicima u sjedištu lista na Menhetnu, Tramp je iskazao malo volje da nastavi sa istragom protiv Hilari Klinton, njegovog protivkandidata na proteklim predsjedničkim izborima.

On je negativno odgovorio da li će odbaciti istragu protiv Klintonove i porodične humanitarne fondacije ili njene upotrebe privatnog servera za elektronsku poštu dok je bila na funkciji američkog državnog sekretara.

Međutim, on je istakao da ne želi da "naškodi Klintonovima" i da želi da nastavi sa daljim radom.

(Agencije)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Апиан из Александрије

23.11.2016 07:04

Па свака бена већ зна да се вас ништа и не пита, и све оно што сте обећали бирачима а коси се са "хуманом политиком" поглавице Шупљо г..но, нема ништа. Уђи у кућицу, ложи ватру, гледај тв и убирај плодове, господине из цртани фимова.

ODGOVORITE
Name

Izdade nas Trump

23.11.2016 07:54

Braćo Srbi izdade nas Trump. Šešelj dobio infrakt. Kaže u njega je velike nade polagao.

ODGOVORITE