ЛШ: Реми у Москви, отворена група Е!

Пуцало и севало у Москви, Армија испала из Лиге шампиона! Леверкузен однео бод са ЦСКА Арене после занимљивих 90 минута - 1:1.

Фудбал 22.11.2016 | 20:30
ЛШ: Реми у Москви, отворена група Е!
Изгледа да ћемо у шашавој групи Е морати да сачекамо све до последњег кола како бисмо сазнали имена екипа које иду у нокаут фазу Лиге шампиона, јер иако је Леверкузен имао дуго предност на гостовању у Москви, није успео на крају да однесе три бода којима би обезбедио пролеће у најелитнијем такмичењу. Шта више, могу да буду срећни што су се извукли непоражени, јер су Армејци у финишу пропустили неколико добрих шанси у јеку офанзиве.

Сјајан меч одиграли су Армејци и Фармацеути, посебно у другом полувремену, а после свега виђеног реми (1:1) можда је и најреалнији исход овог сусрета. Он ће сигурно задовољити госте, јер и даље остају у игри за осмину финала, али не и домаћине који су трећим ремијем испали из Лиге шампиона и једино им преостаје борба за треће место и Лигу Европе, ако Тотенхем изгуби вечерас.

Гости су били бољи у првом полувремену, а већ у 16. минуту после лепе акције два Кевина,Кампл је идеално послужио Фоланда који се сјајно убацио, избегао офсајд и матираоАкинфејева за радост Бајера.

Тај гол пао је само пет минута након што је Головин пропустио добру шансу да донесе предност домаћину, а после вођства Леверкузена и вечерас индиспонирани Џагоев је могао да врати ЦСКА у игру, али без успеха.

У наставку је Леонид Слуцки посегао за изменама, али не тима већ тактике, повукао играче што ближе голу Фармацеута, а после беспотребног фаула Хенрикса домаћин је добио најстрожу казну у 75. минуту. Натхо је био прецизан са беле тачке, изједначио је на 1:1 и од тог тренутка кренуо је занимљив окршај спуштених гардова. Ређале су се акције на обе стране, прво је Фоланд погодио стативу за Бајер, а затим су и Џагоев иЧалов промашивали на другој страни. На крају можда и најреалнији реми који је задовољио госте, док се Москва опростила са Лигом шампиона за ову годину. 

Српски репрезентативац Зоран Тошић није био у тиму домаћина вечерас иако је био најављен и за сада нема информација због чега је пропустио овај дуел. 

ЛИГА ШАМПИОНА – 5. КОЛО

Уторак

ГРУПА Е

ЦСКА – Леверкузен 1:1 (0:1)
/Натхо 76. пен - Фоланд 16/

20.45: Монако – Тотенхем

ГРУПА Ф

20.45: Дортмунд – Легија
20.45: Спортинг – Реал М.

ГРУПА Г

20.45: Лестер – Бриж
20.45: Копенхаген – Порто

ГРУПА Х

20.45: Севиља - Јувентус
20.45: Динамо З. - Лион 

Среда

ГРУПА А

20.45: Арсенал – ПСЖ
20.45: Лудогорец - Базел

ГРУПА Б

18.45: Бешикташ – Бенфика
20.45: Наполи – Динамо К.

ГРУПА Ц

20.45: Менехнгладбах – Манчестер Сити
20.45: Селтик - Барселона

ГРУПА Д

18.00: Ростов -  Бајерн
20.45: Атлетико М. - ПСВ

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар