Ријека почела да тече у супротном смјеру

Источну обалу Јапана погодио је земљотрес јачине 7,4 Рихтерове скале, а умјесто најављених таласа висине до три метра који су ишли ка префектури Фукушима, у тој области су виђени таласи до једног метра.

Свијет 22.11.2016 | 22:49
Ријека почела да тече у супротном смјеру
Цунами је довео до неуобичајене појаве – ријека Сунаоши почела је да тече у супротном смјеру.

Становници града Тагајоа у префектури Мијаги овај случај су снимили са својих балкона.

Амерички Геолошки институт је јавио да је потрес, који се по локалном времену десио у раним јутрањим сатима, био на око 67 километара сјевероисточно од Ивакија, на дубини од 10 километара.



Извор: Вијести.хр

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Михаило Микиц

22.11.2016 13:58

Непозна довољни прослост Јапана и зато незнам због цаге у последњи време Јапан погадјају велики земљотресе и друге природне непогодне. Нека це реци да се то десава због тога сто Бог походи сада грехе Отацке на синовима и кцерима до трецег и цетвртог кољена због злоцина оцева њихових поцињених по Мандјурији и другим земљама Далеког Истока. Другу це објасњенхе тразите ас природне несреце у географском полозају Јапана, а ја сматрам да природне несреце погадјају свијет због тога сто народ висе не зиви у складу са природним окрузењем својим, сто народи висе не зиви по Закону БОЗИЈЕМ вец по својој људској "памети" далеко од Господа Христа и Закона Бозјег!

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Микија

22.11.2016 15:29

Ал ти лупас глупости.Земљу је у далекој прослости погодио огроман астероид и унистио готово сав зивот на њој а тад на њој у опсте није било људи. Мозда су се диносауруси замјерили Бого,сваста је могуце.

Name

Михаило Микиц

22.11.2016 17:28

За непознатог. Кад идуци пут астероид походи земљу и унусти људе који у Бога не верују и не зиве по Закону БОЗИЈЕМ и садасње крволоцне диносаурусе, знај да це то да буде због тебе који стално пуно уцис али се ниси макао даље од поцетка!