Rijeka počela da teče u suprotnom smjeru

Istočnu obalu Japana pogodio je zemljotres jačine 7,4 Rihterove skale, a umjesto najavljenih talasa visine do tri metra koji su išli ka prefekturi Fukušima, u toj oblasti su viđeni talasi do jednog metra.

Svijet 22.11.2016 | 22:49
Rijeka počela da teče u suprotnom smjeru
Cunami je doveo do neuobičajene pojave – rijeka Sunaoši počela je da teče u suprotnom smjeru.

Stanovnici grada Tagajoa u prefekturi Mijagi ovaj slučaj su snimili sa svojih balkona.

Američki Geološki institut je javio da je potres, koji se po lokalnom vremenu desio u ranim jutranjim satima, bio na oko 67 kilometara sjeveroistočno od Ivakija, na dubini od 10 kilometara.



Izvor: Vijesti.hr

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Mihailo Mikic

22.11.2016 13:58

Nepozna dovoljni proslost Japana i zato neznam zbog cage u poslednji vreme Japan pogadjaju veliki zemljotrese i druge prirodne nepogodne. Neka ce reci da se to desava zbog toga sto Bog pohodi sada grehe Otacke na sinovima i kcerima do treceg i cetvrtog koljena zbog zlocina oceva njihovih pocinjenih po Mandjuriji i drugim zemljama Dalekog Istoka. Drugu ce objasnjenhe trazite as prirodne nesrece u geografskom polozaju Japana, a ja smatram da prirodne nesrece pogadjaju svijet zbog toga sto narod vise ne zivi u skladu sa prirodnim okruzenjem svojim, sto narodi vise ne zivi po Zakonu BOZIJEM vec po svojoj ljudskoj "pameti" daleko od Gospoda Hrista i Zakona Bozjeg!

ODGOVORITE
Name

Za Mikija

22.11.2016 15:29

Al ti lupas gluposti.Zemlju je u dalekoj proslosti pogodio ogroman asteroid i unistio gotovo sav zivot na njoj a tad na njoj u opste nije bilo ljudi. Mozda su se dinosaurusi zamjerili Bogo,svasta je moguce.

Name

Mihailo Mikic

22.11.2016 17:28

Za nepoznatog. Kad iduci put asteroid pohodi zemlju i unusti ljude koji u Boga ne veruju i ne zive po Zakonu BOZIJEM i sadasnje krvolocne dinosauruse, znaj da ce to da bude zbog tebe koji stalno puno ucis ali se nisi makao dalje od pocetka!