Роналдо: Ко ме највише мрзи? Па Гризман, наравно...!

Португалац открио занимљиве детаље...

Фудбал 23.11.2016 | 22:00
Роналдо: Ко ме највише мрзи? Па Гризман, наравно...!
Угледни Франс Фудбал треба да објави ексклузивни интервју са једним од понајбољих фудбалера света Кристијаном Роналдом, а већ је процурео и садржај овог текста. Најзанимљивији детаљ свакако је везан за сусрет са Антоаном Гризманом неколико недеља након финала Европског првенства у којем је Португаља победила Француску са 1:0.

То је, уједно, био други пораз Француза у нешто више од месец дана у директном окршају са Роналдом који му је узео титулу и у Лиги шампиона у миланском финалу.

„Био сам на одмору у Мајамију, када сам наишао на Гризмана у једном ресторану, где је вечерао са својом вереницом. Дошао је до мог стола, сео поред мене и са осмехом ми рекао: 'Мрзим те'“, открио је Роналдо.

Чувена Реалова седмица отворила је душу и у вези са повредом колена због које је рано напустио финале у Паризу.

„Нисам могао да савијем ногу. Тада сам схватио да нећу моћи да играм, стварно нисам могао да наставим утакмицу“, напоменуо је Роналдо.

Португалац је говорио и о Златној лопти која би требало да му припадне на крају ове године.

„Била је ово невероватна година за мене, вероватно моја најбоља сезона. Али, гласање не зависи од мене, тако да нисам опседнут тиме. Међутим, ако ме питате да ли желим да освојим Златну лопту, нећу да вас лажем, очигледно је да хоћу. Осећам се самоуверено јер је ово моја најбоља година“, закључио је Роналдо.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар