Ronaldo: Ko me najviše mrzi? Pa Grizman, naravno...!

Portugalac otkrio zanimljive detalje...

Fudbal 23.11.2016 | 22:00
Ronaldo: Ko me najviše mrzi? Pa Grizman, naravno...!
Ugledni Frans Fudbal treba da objavi ekskluzivni intervju sa jednim od ponajboljih fudbalera sveta Kristijanom Ronaldom, a već je procureo i sadržaj ovog teksta. Najzanimljiviji detalj svakako je vezan za susret sa Antoanom Grizmanom nekoliko nedelja nakon finala Evropskog prvenstva u kojem je Portugalja pobedila Francusku sa 1:0.

To je, ujedno, bio drugi poraz Francuza u nešto više od mesec dana u direktnom okršaju sa Ronaldom koji mu je uzeo titulu i u Ligi šampiona u milanskom finalu.

„Bio sam na odmoru u Majamiju, kada sam naišao na Grizmana u jednom restoranu, gde je večerao sa svojom verenicom. Došao je do mog stola, seo pored mene i sa osmehom mi rekao: 'Mrzim te'“, otkrio je Ronaldo.

Čuvena Realova sedmica otvorila je dušu i u vezi sa povredom kolena zbog koje je rano napustio finale u Parizu.

„Nisam mogao da savijem nogu. Tada sam shvatio da neću moći da igram, stvarno nisam mogao da nastavim utakmicu“, napomenuo je Ronaldo.

Portugalac je govorio i o Zlatnoj lopti koja bi trebalo da mu pripadne na kraju ove godine.

„Bila je ovo neverovatna godina za mene, verovatno moja najbolja sezona. Ali, glasanje ne zavisi od mene, tako da nisam opsednut time. Međutim, ako me pitate da li želim da osvojim Zlatnu loptu, neću da vas lažem, očigledno je da hoću. Osećam se samouvereno jer je ovo moja najbolja godina“, zaključio je Ronaldo.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar