Помињао се као Миликова замена, сад иде на пробу у Бари!

Велики суноврат некадашње звезде ФМ...! Федерико Македа и даље покушава да нађе клуб...

Фудбал 22.11.2016 | 22:00
Помињао се као Миликова замена, сад иде на пробу у Бари!
Прича о трновитом путу којим је Федерико Македа прошао у празњикавој фудбалској каријери много пута је испричана. Момак из реда пропалих талената, а за којим је не тако давно лудела цела планета. Али слава, раскалашни живот и превише пића учинили су своје, па ће некада велики бисер Манчестер јунајтеда остати упамћен само као изгорела звездица којој је чувена фудбалска симулација Фоотбалл Манагер предвиђала врхунску каријеру. 

И поред тога што је досадашњу каријеру провео на неиспуњавајућим позајмицама овај 25-годишњак (да, има 25 година) недавно се помињао као потенцијално решење за Наполијеве проблеме у нападу узроковане тешком повредом Аркадијуша Милика. Међутим, одавно се одустало од те идеје. 

Македина каријера налази се у блату. Летос није прошао пробу у Вотфорду, већ седам година „вуче“ се по разним позајмицама, а како јавља Спорт Италија, изданку Лацијеве фудбалске школе сада ће пробати да се избори за уговор у - Барију. Чувени Петлови из јужне италијанске луке озбиљно кубуре у нападу, због чега и желе да виде да ли је Македарешење за њихове проблеме. Додуше, Македа се кроз каријеру није надавао голова, иако је по звању центарфор.

Један ситан блесак имао је током позајмице у Бирмингему, када је на 18 утакмица дао 10 голова, што га је касније препоручило Кардифу. Међутим, осим што је у првој сезони уписао осам комада на 25 мечева, у свим осталим сезона тресао је мреже мање од по три пута!

Зато и јесте питање има ли Македа оно што Барију треба - суви барут у ногама. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар