СИПА претресла приватни сеф у Уникредит банци

Припадници Агенције за истраге и заштиту БиХ /Сипа/ данас су, по налогу Кантоналног суда у Сарајеву, а под надзором Кантоналног тужилаштва, претресли сеф у Уникредит банци који користи Јасмина Хоро, која је ухапшена у оквиру акције "Блок".

Босна и Херцеговина 21.11.2016 | 22:51
СИПА претресла приватни сеф у Уникредит банци
"Припадници Сипе претресли су сеф Уникредит банке који користи осумњичена Јасмина Хоро, приликом чега су пронађени предмети и документација који могу послужити за доказивање кривичних дјела која се стављају на терет осумњиченима који су заједно с Еседом Радељашем ухапшени у акцији 'Блок", рекла је Срни портпарол Кантоналног тужилаштва Сарајево Азра Бавчић.

У оквиру полицијске акције "Блок", спроведене 10. новембра, ухапшени су Есед Радељаш, Јасмина Хоро, Неџад Капетановић и Јусуф Чаушевић.

Радељаш је осумњичен за кривична дјела овјеравање неистинитог садржаја, подстрекавање на злоупотребу положаја, давање дара и других облика користи, те прање новца.

Почињењем ових кривичних дјела Радељаш је себи и другима прибавио противправну имовинску корист од око милион КМ.

Остала три осимњичена лица Радељашу су омогућила да управним поступком незаконито стекне новац и имовину.

Јасмина Хоро била је помоћник бившег начелника општине Нови Град Дамира Хаџића.

Извор: Срна

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

није добро

21.11.2016 17:34

Све сами лопов и пљацкас па имали труна патриотизма у овом народу једино не краду они који заиста немају прилику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто нико не покреце ниста за васковица

21.11.2016 18:44

Гдје је Васковиц. Нико ни клином да мрдне. Свима добро да се склонио. И власти и опозицији, јер је критиковао и једне и друге. Опозиција цути. Треба нас посути само бојним отровима. Друго ниста нисмо ни заслузили

ОДГОВОРИТЕ
Name

мали

21.11.2016 19:04

Просел године на овом порталу је објављена слика додик цвијановиц и васковиц у блацк анд броwн кафицу у бања луци сви насмијани и пила се кафица...

Name

Брод

21.11.2016 19:06

Ипак је Рудоња успио, склонио је највећу опозицију у РС. Драго ми је да је храбри новинар Слободан Васковић на сигурном нетреба бити пуно паметан да би се закључило да би сигурно завршио као Вукелић или Гарић. Трагедија је већа што шути опозиција а богами и колеге новинари, једино је БН објавио да је Васковић напустио земљу. РЕЖИМ ЈЕ НАПРАВИО УСПЈЕХ А МИ ТОНЕМО КА СЈЕВЕРНОЈ КОРЕИ.

Name

Контролор криминала у РС

21.11.2016 19:09

Питај Селмана