Моратијево НЕ повратку у Интер!

"Урадио сам што је требало да урадим", поручио некадашњи предсједник "неразура".

Фудбал 22.11.2016 | 16:30
Моратијево НЕ повратку у Интер!
Масимо Морати потврдио је да се неће вратити у Интер.

"Сунинг Група", која је недавно преузела великана с "Ђузепе Меаце", разматрала је идеју да Морати врати на мјесто предсједника Интера, али италијански тајкун одбио је ту могућност.

"Не враћам се. Урадио сам оно што је требало да урадим. Моја будућност у Интеру је искључиво као навијач и тако ће и остати", изјавио је Морати за "Газету дело Спорт".

Интер је прексиноћ у 217. "Дербију дела Мадонина" ремизирао са градским ривалом Миланом 2:2, а бод освојен у "најважнијој" утакмици сезоне задовољио је некадашњег челника "неразура".

"Чини ми се да је страст Стефана Пиолија пренесена на тим, који је одиграо меч са великом дозом карактера. Реми је важан. Било би велико разочарање да је Интер изгубио, с обзиром да су момци одиграли изузетно добро."

Морати је прокоментарисао и одлуку Силвија Берлусконија да остане почасни предсједник Милана, који је такође продат Кинезима.

"Берлускони? Све зависи од преговора. Не желим да облачим његове ципеле јер већ имам своје", сликовито је поручио 71-годишњи Морати, који је 1995. до 2013. године обављао функцију предсједника Интера, затим почасног предсједника, а продајом клуба "Сунинг Групи" остао је и без те функције.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар