Moratijevo NE povratku u Inter!

"Uradio sam što je trebalo da uradim", poručio nekadašnji predsjednik "nerazura".

Fudbal 22.11.2016 | 16:30
Moratijevo NE povratku u Inter!
Masimo Morati potvrdio je da se neće vratiti u Inter.

"Suning Grupa", koja je nedavno preuzela velikana s "Đuzepe Meace", razmatrala je ideju da Morati vrati na mjesto predsjednika Intera, ali italijanski tajkun odbio je tu mogućnost.

"Ne vraćam se. Uradio sam ono što je trebalo da uradim. Moja budućnost u Interu je isključivo kao navijač i tako će i ostati", izjavio je Morati za "Gazetu delo Sport".

Inter je preksinoć u 217. "Derbiju dela Madonina" remizirao sa gradskim rivalom Milanom 2:2, a bod osvojen u "najvažnijoj" utakmici sezone zadovoljio je nekadašnjeg čelnika "nerazura".

"Čini mi se da je strast Stefana Piolija prenesena na tim, koji je odigrao meč sa velikom dozom karaktera. Remi je važan. Bilo bi veliko razočaranje da je Inter izgubio, s obzirom da su momci odigrali izuzetno dobro."

Morati je prokomentarisao i odluku Silvija Berluskonija da ostane počasni predsjednik Milana, koji je takođe prodat Kinezima.

"Berluskoni? Sve zavisi od pregovora. Ne želim da oblačim njegove cipele jer već imam svoje", slikovito je poručio 71-godišnji Morati, koji je 1995. do 2013. godine obavljao funkciju predsjednika Intera, zatim počasnog predsjednika, a prodajom kluba "Suning Grupi" ostao je i bez te funkcije.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar