Видео: Октобар - мјесец Сикимића...!

Фудбалер Црвене звезде Предраг Сикимић изабран је за најбољег играча Суперлиге у октобру, у традиционалној анкети СОС канала и Синдиката професионалних фудбалера Независност.

Фудбал 22.11.2016 | 13:00
Видео: Октобар - мјесец Сикимића...!
Предраг Сикимић био је најзапаженији играч у Суперлиги протеклог месеца. У анкети у којој учествују спортски новинари, изабрали су искусног нападача као фудбалера који је обележио октобар.

Октобарску серију отворио је голом и асистенцијом против Јавора, наставио против Чукаричког и зачинио са два гола против Рада.

Имао је жестоку конкуренцију у Алекси Вукановићу, али је девет првих места на листама пресудило да Сикимић тријумфује са 79 поена, 19 више у односу на офанзивног везисту Напретка.

Треће место освојио је нападач Партизана и капитен младе репрезентације Србије Урош Ðурђевић са 57, а претходни лауреат Бразилац Леонардо завршио је на деоби четвртог места са фудбалером Напретка Ибрахимом Н'Диајем са по 22 поена.

Сикимић је ове сезоне укупно постигао седам голова и дели другу позицију на листи стрелаца Суперлиге заједно са још пет играча - Леонардом из Партизана, Марком Мркићем из нишког Радничког, Јованом Стојановићем (Вождовац), Дарком Бједовим (Јавор) и својим саиграћем Угом Вијеиром. Највише погодака дао је Александар Палочевић из Војводине - осам.



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар