Video: Oktobar - mjesec Sikimića...!

Fudbaler Crvene zvezde Predrag Sikimić izabran je za najboljeg igrača Superlige u oktobru, u tradicionalnoj anketi SOS kanala i Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost.

Fudbal 22.11.2016 | 13:00
Video: Oktobar - mjesec Sikimića...!
Predrag Sikimić bio je najzapaženiji igrač u Superligi proteklog meseca. U anketi u kojoj učestvuju sportski novinari, izabrali su iskusnog napadača kao fudbalera koji je obeležio oktobar.

Oktobarsku seriju otvorio je golom i asistencijom protiv Javora, nastavio protiv Čukaričkog i začinio sa dva gola protiv Rada.

Imao je žestoku konkurenciju u Aleksi Vukanoviću, ali je devet prvih mesta na listama presudilo da Sikimić trijumfuje sa 79 poena, 19 više u odnosu na ofanzivnog vezistu Napretka.

Treće mesto osvojio je napadač Partizana i kapiten mlade reprezentacije Srbije Uroš Ðurđević sa 57, a prethodni laureat Brazilac Leonardo završio je na deobi četvrtog mesta sa fudbalerom Napretka Ibrahimom N'Diajem sa po 22 poena.

Sikimić je ove sezone ukupno postigao sedam golova i deli drugu poziciju na listi strelaca Superlige zajedno sa još pet igrača - Leonardom iz Partizana, Markom Mrkićem iz niškog Radničkog, Jovanom Stojanovićem (Voždovac), Darkom Bjedovim (Javor) i svojim saigraćem Ugom Vijeirom. Najviše pogodaka dao je Aleksandar Paločević iz Vojvodine - osam.



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar